Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Monday, August 30, 2010

Jom Join GA KakRos

Salam,

"Kaaaaak, sya join GA akak ni yer.." rasa nak cepat2 bagitau kat kakros yang aku tengah karang n3 pasal GA kakros tu..




GA ni daah start aritu lagi.. 11 Ogos dan akan berakhir padaa 11 September 2010 ni... so ada masa lagi.. jom ramai2 join GA ni.. nanti leh dapat cokelat sedap!

Nak sertai GA ni cukup mudah..

  1. Buatlah entry mengenai GA ni kat blog kita mcm aku buat ni..
  2. Link kan blog Coklatchoc4u dengan blog kita
  3. Letakkan link Coklatchoc4u diside bar kita
  4. Kemudian letaklah komen kita kat n3 kakros

Dan menurut kakros lagi.. peserta dah jadi follower ke @ baru nak jd follower ke @ tak jadi lagi follower pun boleh join...(tapi kalau tak nak jd pun takpe..kalau nak jadipun takpe..follower yg ke-700..ada hadiah misteri) uwaaaa.. dah follow camne nak jadi ke700 ssobsobsob...

xpelah.. harap2 dapat saguhati pun takpe.. hikhikhik

4 comments:

Lizzie Yasmin said...

jenuh kne promot blog dia smapai ke 700.. bila dan 69+ dah kne stanby.. hehehe

wanshah said...

ermm.. bleh join nih. :) nak cokelat.. :)

Salam Ramadhan.
Salam Kemerdekaan &.
Salam Raya Aidilfitri.

http://wanshah87.blogspot.com

atie said...

@Lizzie Yasmin kalo lom jadi follower leh la.. ada chance kan hehe..

@wanshah Salam Aidilfitri, Salam Merdeka & Salam Ramadhan.. join la.. mana tau kot2 ada rezeki dpt cokelat.. leh la kongsi hikhikhik!! gurau jer..:)

Tomato Gurl's Life said...

good luck!!

Iklan