Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Sunday, August 15, 2010

Majlis Berbuka Puasa 2010 ExIttar0307

Salam,

Majlis Berbuka Puasa bersama bekas2 pelajar ittar DPP2003-2007 telah berjalan dengan lancar dan meriah sekali.. Alhamdulillah.. tak tergambar kegembiraan hati ini bila tahun ni kami dapat berkumpul lagi.. dan kali ini merupakan kali ke-4 berturut2 sejak 2006.. ini bukan saje usaha aku yang nak kami berkumpul tapi usaha kami semua.. semua yang hadir mempunyai perasaan yang sama.. rindu pada kawan2 sekelas dulu.. rindu untuk bertemu..

Dulu hampir semuanya masih solo molo, tapi setiap tahun pertemuan aku dapat saksikan perubahan dan penambahan yang berlaku pada mereka..

Sus -> seorang gadis yang kepohci tapi sangat baik hati telah dengan rasminya membawa cik abg sayang ke majlis semalam untuk diperkenalkan kepada rakan2 lain.. suka tengok mereka.. sangat sesuai.. kakt merestui kalian hahahaha!!!! org kata wanita yang baik akan dapat pasangan yang baik juga..insyaallah.

Am -> tahun ni dah berbadan dua.. dah masuk 8 bulan usia kandungan dia.. so sweet.. walaupun macam tak larat jer tengok dia berjalan tapi semangat dia nak bersama2 kami semalam cukup mengharukan aku.. semangat persahabtan itu yang penting sebenarnya.. bab makan? dialah juara hehehe... makan untuk 2 orang kan kan.. makan jer la am.. suka kami tengok.. :)

Lin -> minah brutal ni sape sangka.. tahun ni dah tambah ahli keluarga.. dulu ber3 tapi smlm dah b4.. sedihnye..aku jer yang tak tau sbb dorang tak kasi tau.. sabar jer la.. seorang yang sempoi giler.. dianugerahkan pulak suami yang sporting.. terima kasih yer amy join kami semalam..

Miza -> haaa yang ni pun best gak.. masa study dulu dah pun jadi isteri pada Firdaus.. dua2 sporting.. dah ada anak 2 orang.. dua2 lelaki.. insyallah tahun depan leh dapat perempuan kot hehehe.. suka tengok pasangan ni.. loving couple gitu betultak mama miza? hehehe.. nanti kita plan gi PD pulak ekk..

Yati -> ni pulak dah 2 kali dapat join pertemuan camgini.. alhamdulillah.. dah bertambah ahli keluarga dah.. 2 lelaki 1 perempuan.. mama ngan papanye cantik hensem dah tentu anak pun ikut sama kan kan.. kali ni suami yati dapat turut sama berkumpul dgn kami.. terima kasih sgt!. bukan apa, suami yati ni bizi orgnye so masa yang diluangkan cukup kami hargai..

Semalam ada beberapa teruna dan gadis yang masih solo.. takpe..umo muda lagi..

Shah -> orangnya hensem gitu.. dialah satu2nye kumbang yang sangat setia dengan dengan kami.. orangnye kini dah berkerjaya.. suka bergurau senda.. sangat hormat orang2 tua opsss.. org2 dewasa okay! sus suka lar tu nak bahan hahahah!!!! sus jugak! pokok pangkal bertuahla sape yang berjaya duduk dihati shah ni..

Ina -> si gadis yang cantik ni pun sama.. sangat mesra.. sangat sporting.. sangat menghormati dan memahami kawan2.. suka karoke walaupun tak nyanyi sangat pun hehehe.. ape? sus pun suke? haaa yer la.. sus pun sama hahaha!!! paling aku suka kat ina ni bab dressing dia.. pandai bergaya.. orang cantik maka bertambah cantik la dia kan ..

Aizie ngan arol -> walaupun junior aku tapi tetap mesra dengan group aku.. tq coz sudi join kami dan memeriahkan acara..








Ini sebahagian gambar yang dah edit.. puluhan gambar lagi yang menunggu untuk dimuatturun.. sabar yer adik2 ku :) love u ols!

2 comments:

akuzle said...

salam, atie...

besh ah jmpa kwn2 lama... mcm x cukup mulut nk bersembang kan? sy pon ske...

atie said...

@akuzle tu arr.. mcm setiap tahun meja kamilah yang paling last kuar..selagi tak kene halau hahaha!! jumpa dari kol 6.30ptg sampai 10mlm mcm tak cukup2 jer masa tu.. :))

Iklan