Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Thursday, July 20, 2017

KAD CERIA WARGA KOTA KUALA LUMPUR

Sesiapa lahir atau menetap di Wilayah Persekutuan (KL, Labuan & Putrajaya) boleh mohon Kad Ceria WP 2017 yg bertujuan membantu mengurangkan kos sara hidup dgn menikmati diskaun pembelian (3% hingga 70%) di lebih 1,000 rakan dagang. Maklumat lanjut sila layari:  https://kadceria.kwp.gov.my/

Tuesday, July 18, 2017

ÇARA TUNTUT DUIT WTD

Sekarang ni kaunter akauntan Negara (AG) tengah bz .. sejak rakyat Malaysia dihebahkan boleh keluarkan duit dari tabung WTD (wang tak dituntut) maka berduyun duyun la deme pi check..

Persoalannya.. semakan dah buat.. dah tahu berapa jumlah yang Ada.. tapi macamana nak tuntut?

 Klau si penuntut masih hidup...perlu 4 dokumen shj
1. SURAT WTD (DARI ENTITI)

2. SALINAN IC

3. SALINAN ACC BANK YG AKTIF (PERLU PENGESAHAN BANK)-NAMA PEGAWAI N COP CAWANGAN

4. BORANG UMA-7 (DONLOD DR WEBSITE JAB AKAUNTAN NEGARA)

Cara dptkn surat Wtd..

katakan laa lepas wat semakan..ada duit wtd dr bank islam...kene g mane2 bank islam, mintak dieorg kuarkan surat wtd...
Untuk lebih details n cara isi borang, blh rujuk - www.anm.gov.my

 http://www.anm.gov.my/index.php/khidmat/wang-tak-dituntut

JAWATAN KOSONG JULAI 2017

War2kan. Sapa yg nak kerja dalam industry oil and gas di Johor, Kalau ada sesiapa berminat kawan or sedara mara nak kerja kat Pengerang Johor.
Sila apply ye anak-anak

Project: PENGERANG DEEPWATER PETROLEUM TERMINAL - JETTY 2

N.S 7 SUPPLY
Email : nsbizlinesupply@gmail.com

Nora - 0127127104

Position:
*Contract Manager
*QS Manager
*QS
*Senior Civil Engineer
*QA/QC Manager /Engineer
*Site Sup
*CAD operator
*Safety sup
*Environmental Control Officer
*Document controller
*Cip Printer Manager
*Civil work
*offshore storeman
*technician
*trainee assistant construction supervisor
*Quantity surveyor
*Accountant assistant
*Project engineer
*Turnaround planner
*Offshore cook
*Offshore steward
*Personnel logistics
*Personal management coordinator
*Operator/Mechanic (offshore)
*HSE Officer
*Supervisor
*Admin Assistant
*HSSE Officer
*Mechanical technician
*Electrical technician
*Estimator (QS)
*Graduate field engineer
*Graduate field specialist
*Internal audit trainee
*Data controller
*Clerk
*Store supervisor
*Trainee (Electrical engineer)
*HSE Officer
*Trainee (Shift operator)
* Deck rating
* Marine cadet
*Rotating tecnician
*Compliance officer
*Human resource officer
*Personal assistant
*Stakeholder relation staff
*Admin support staff
*Process safety engineer
*Senior project manager
*Senior geologist
*Senior reservoir
*Senior front end engineer
*Senior HSSE executive
*Trading operation manager
*Tax manager
*Seniors human capital executive
*Warehouse assistant
*Junior tecnician
*Tecnician
*Fleet manager
*Field service representative
*Helicopter simulator flight instructor
*Simulator maintenance manager
*Simulator engineer
*Laboratory technician
*Plant operator
*Housekeeper
*Piping designer
*Offshore project
*Site representative
*construction support engineer
*Mason
*Carpenter
*Labourer
*HSSE coordinator
*IT technician
*Radio technician

N.S 7 Supply
Email : nsbizlinesupply@gmail.com

Nora - 0127127104

1 pintu rezeki kita buka untuk orang, 10 pintu rezeki Allah buka untuk kita ..

Iklan