Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Monday, January 7, 2019

CHECK IN IJN

Baru discaj 28/12 haritu .. hari ni mak kene check in kat IJN seperti yang diarahkan oleh Dr.Kumara masa appointment kat IJN jumaat lepas..  esok mak kene buat angiogram. Masa mak dapatkan rawatan kat hkl sebelum ni, doktor dapati jantung mak lemah.. masa mak buat echo doktor dapati hanya beberapa peratus je jantung mak berfungsi tak seperti kebiasaannya.. sebab tu mak kene buat angiogram ni.. dengan cara memasukkan contras ke dalam saluran darah ke jantung untuk melihat sama ada ada bahagian yang tersumbat atau tak - saluran darah yang tersumbat yang menyebabkan jantung mak tu lemah.

Harapnye mak kuat..

Tuesday, January 1, 2019

SELAMAT TAHUN BARU 2019

Assalamualaikum..
Selamat Tahun Baru akak ucapkan kat uols yang singgah blog akak ni ye..
Semoga kejayaan, kebahagiaan, keharmonian, kekayaan, keikhlasan dan ketaqwaan makin bertambah2 tahun 2019 ni.. amiin

Thursday, December 20, 2018

PERTAMA KALI NAIK ETS

Adoii la.. nak tergelak pun ada.. almaklumlah 1st time naik ets balik kampung.. soalan pertama encik asben pagi tadi lagi tak boleh blah hahahaha.. boleh bawa luggage ke dlm ets tu.. ehh xkan x boleh pulak.. xkan semua santai je gi padang besar kikiki adoiii..

Soalan ke2 bermain difikiran akak masa sampai KL Sentral tadi.. ehh soalan pertama akak tapi persoalan ke2 ttg ets.. boleh ke makan dlm ets? Nak tanye segan.. maka akak pun beli je lah roti n kacang2 utk kunyah2 dlm tren nanti..

Soalan ke3 dlm otak akak dari semalam gak.. ehh nak print ke resit tu.. aduhai.. akak beli tiket online.. maka akak pun print la resit byrn & resit tiket.. yang penting konfiden kahkahkahkah..

Jom tengok jawapan bagi semua soalan akak kat atas ni..

Soalan 1 soalan encik asben dah terjawab masa kami sampai dan duduk kat area menunggu tren..

Hahahaha.. nampak tak.. ok settle..

Soalan ke 2.. boleh makan ke? Duduk2 je dalam tren dengar kumpulan penumpang berbangsa cina  bahagi2 kan nasi lemak.. hahahahaha walaupun dorang bercakap dgn bahasa cina tapi akak paham 2 perkataan tu.. NASI LEMAK .. Malaysian sungguh.. suka akak dengar dorang sebut sebut nasi  lemak.. mungkin dorang tanye.. sape nak nasi lemak kat anak2 dorang kot.. so di situ telah menjawab persoalan akak.. hurmm klau akak tau, akk singgah beli beger tadi kikikiki..

Soalan ke3.. satgi lah akk jwb.. letih menaip guna fon comel ni.. bye semua..

Iklan