Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Friday, January 5, 2018

DUA PERSONALITI BERBEZA

Garu kepala hakak bila tengok hasil keje kat tadika anak kembar Ku Hazim.. Si adik warna ok.. Si adik warna kan cantik2 sebab nak dapatkan penilaian/cop cikgu.. Si abg, x kesah langsung.. Janji ada warna kat kertas tu.. Alahai Anak mama.. Moga abghazim dan adik haziq maju jaya  dlm pelajaran..amiin

Wednesday, January 3, 2018

CARA PEMBAHAGIAN HARTA FARAID PALING MUDAH FAHAM

Moga dengan gambaran ni boleh bantu utk faham cara pembahagian harta faraid.. Jom semak..
Kredit: Masjid ar-rahman 

Monday, December 18, 2017

3 HARI DI MASAI, JOHOR

Semalam Akak baru balik dari JDT.. Dah lama akak tak jejak kaki kat bumi jdt ni.. Last sekali masa turun dgn kawan2 utm nak booking hotel sempena konvo kami.. Last2 x merasa juga konvo nye...
Kali ni akak pergi dgn family.. Plan asal akak & suami serta anak5 nak gerak pagi.. Tapi memandangkan si bongsu masih panas badan, akak lewatkan sikit.. Tengok keadaan baby zara camner.. Tengahari baby Zara dah macam okay.. So kami decide utk gerak kol 12.30 camtu.. Kol 6 ptg kami selamat sampai kat homestay.. Lama kan.. Hihi byk kali singgah.. Mana tak lama.. Ni lah homestay yg kami duduk 2 malam tu.. Sangat2 selesa.. Location : Jalan Ringit 5, Masai, JDT 
4 bilik tidur katil Queen
3 bilik air

Kat homestay ni bukan akak sorang je duduk.. ada family adik akak sama.. tu adik akak ambik yg byk bilik..  jom cuci mata tengok rupa homestay ni.. ni gambar b4 balik.. tu agak tak tersusun hihi..


snap dgn buah mangga tu sekali hihi
 
ni ruang tamu utama.. 
tv ada astro njoi hihi.. 
 

Iklan