Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Friday, August 13, 2010

Buffered Earnings 678910


Salam,

Aku amat-amat la teruja dan terkezut dengan sumbangan BE yang encik NN bagi hari ni.. sebenarnya kan.. minggu lepas aku agak kecewa sbb BE aku tinggal 2 jer.. tapi tak sangka pulak encik NN nak kasi balik berganda..

wlau bagaimana pun nak ucap terima kasih byk2 kat kawan2 sume yang sudi menjenguk ke belog aku ni.. sayang korang sume!

8 comments:

CrewFathi said...

Selamat berpuasa!! korang dijemput follow blog movie ini .. ---> http://terbarumovie.blogspot.com/ [sambil korang follow.. korang leh download movie terbaru.. Movie Tekken & Ong Bak 3 pon dah keluar da.. ]

Khairunnisa' said...

Alhamdulillah, rezeki di bulan Ramadan :)

atie said...

CrewFathi: tengs atas jemputan tu.. insyallah sya ke sane nanti yer

Khairunnisa': Alhamdulillah :)

♥cutebabygirl♥ said...

nnt rajin2 jenguk blog kite lak ye.
ehe

Encik Tikus said...

wahh~ mesti mencanak duit lepas nie cikgu ;)

bdk johor said...

kitorg no hal.. tahniah saya ucapkn.

AJ said...

tahniah dpt bnyk be hehe leh blanjer :)

aNiS tHe BumbleBee said...

selamat berpuasa...bulan2 puasa ni..nuff pun bermurah hati nk sedekah BE gak kut..hihi...

Iklan