Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Saturday, August 21, 2010

Dapat Tiket Vampires Suck FREE!! tapi..

Salam,

Buat pertama kalinya aku mencuba nasib utk dapatkan tiket wayang free, dan berjaya you!
tapi malangnya....

aku terlupa nak check email aku.. dan aku telah menerima email kat bawah ni pulak bila mana aku terlewat tak sampai 24 jam dari tarikh tawaran tamat.. uwaaaaaaaaaaaa!!! mungkin ada hikmah disebalik apa yang berlaku kan kan..


TAPI aku tak kira, aku nak merayu kat NN bagi balik tiket yang reserved untuk aku tu hahaha!!! nak jugak! nak jugaaak!!!

8 comments:

akuzle said...

olos... cian...sy pon dh mengalami 2 kali so moralnyer hari2 kener check email...

MuJE said...

wow! bestnye dapat jemputan tiket free ney.. eh jap, cane die bleh bagi ekh? ape die punye criteria? ke sebab da otai ye??? hehehe...

atie said...

@akuzle tu arr.. cian kita kan.. start smlm ari2 chek email hehe..

@MuJE aritu ada join contest Vampires tu.. alaaa sume orang leh join.. sya otai? hikhik sya budak baru belajar ler :P

Azwandy Bin Muhamad said...

salam...

xpe la k...
bkn rezeki awk la tu...
sabar k...
ade rezeki awk di tempat lain kot..hehe...

MuJE said...

owhhhh.... macam tu.. ish, kena baik-baik ngan nuff la lagi pasni..hehe

atie said...

@Azwandy a'ah kan.. bukan rezeki sya.. takpe2.. byk lagi contest leh join hehe..

@MuJE tu arr.. kene selalu jenguk nuff.. buat je contest mana yg ada.. belasah jer.. :P

lionteen said...

wah..
beshnyee...
free lg..

atie said...

@lionteen hikhik free mmg ler best kan tapi dah terlewat tu yg tak best hehehe

Iklan