Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Friday, August 20, 2010

Jom Join 1st GA Flo Ellen's

'Create


Apakah yang membuatkan cik puan atie ni nak join GA Ellen ekk.. adakah sebab Ellen atau mutiara tu hahaha!!! takde la.. ni bukan semata2 sbb mutiara..ni sebab support kawan2 yang 1st time wat GA..

1stly nak ucap tahniah kat Ellen sbb menyambut ulangtahun belog yang ke sbulan.. dasat tuh..

2nd nak ucapkan terima kasih sudi buat GA.. memeriahkan dunia kebeloggeran.. walaupun cik puan atie ni teramat la jarang nak join GA tapi dari jauh cik puan atie ni support kawan2.. kawan2 je yang tak tau hehehe...

3rd cik puan atie ni harap cik ellen kita ni esok2 kalo dah jadi otai huhu.. kekalkan ler momentom mesra gitu hehe..

Untuk GA ni kita kene buat beberapa perkara.. selain dari letak banner kat post n sidebar.. kita kene buat senarai kat bawah ni..

1.Kene meneka umo anak ellen ni..


Gambar 1: 1 tahun 2 bulan

Gambar 2: 5 bulan

Gambar 3: 3 tahun 2 bulan

Gambar 4: 2 tahun 2 bulan

2. Kene cerita sikit pasal anak Ellen ni pulak..

Nama anak ellen ni Bryan .. tapi panggie Nemo.. nemo ni cute.. kecik2 ni dah nampak kehenseman nemo bila besar nanti.. :)) (dah mcm ahli nujum pak belalang je aku ni hikhik!!) so moga nemo sentiasa sihat k.. jgn pengsan2 lagi.. sian kat mummy risau kan nemo!!

3. Tag 2 kawan2.. kalo lebih pun takpe kata ellen..

i. Nurul
ii.Kak Sali

ok DONE!! sukenye!!!

So jom ramai2 JOIN GA ni.. KLIK SINI k!

1 comment:

FloEllen said...

Atie.....hug hug!!!ahaks..tq support ellen yer..harap ada rezeki...tq juga puji2 bryan..doa ja ya supaya dia x pengsan memengsan lagi...actly ellen lupa plak simpan kat GA tu bryan baru jer sambut bday dia...umur ...biarlah rahsia nanti tau plak kan..hehehehe

Once again...thnks and ellen bangga kenal atie...hmmm...hehee

Iklan