Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Wednesday, August 4, 2010

Vampires SUCK!


Salam,

Tengok daripada poster ni membayangkan cerita ni macam cerita Scary Movie.. oleh sebab cerita ni melibatkan 3 perasaan mesti ada unsur-unsur dendam, romantik, kelakar, tak logik dan sebagainya.. mesti enjoy tengok movie ni..

Tapi kenapa Vampires Suck?

1. sebab dia suka-suka hati jer kawan dengan orang biasa.. vampire kawan dengan vampire la kan..

2. sebab muka vampire tu kenapa tayang muka yang hensem-hensem jer.. pucat lesi pun masih hensem.. tapi hensem ke vampire sebenar?

3. sebab vampire tu suka darah orang tertentu jer.. kenapa memilih.. ada lain-lain rasa ke?

4. sebab vampire mana boleh keluar siang-siang, pukul 12 malam baru la pergi sekolah ke, shopping ke kan..

"80 Nuffnangers with their guests will be able to catch Vampires Suck a day before its release date in Malaysia!," said Nuffnang.. huhuhu!!! aku nak tengok! :P

4 comments:

Lindonut said...

haha! another epic movie! menarek!

tp siannye vampires g shopping kul 12 mlm, ne de mall bukak. haha.

atie said...

lin..
vampires kan leh menyelinap masuk jer.. tak payah tunggu mall bukak ape hikhikhik...

Tomato Gurl's Life said...

menarik je...nak tgk jgk..huhu..

Noor said...

da tgk cite ni
tiru cite twilight
cume versi klaka n ngarut.huhuhu
add akk dkt bloglist sy

Iklan