Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Saturday, December 25, 2010

Seksi ke!

Aku antara peminat lakonan dorang nih.. best!! tapi ada bab2 yang aku rasa kadang2 aku tak selesa tengok.. mungkin ada yang kata aku kolot, aku tak kesah pun.. aku harap atas didikan aku dan husben, anak2 aku dah besar nanti tak mampu berpakaian cara mereka.. tak mampu bukan dalam erti kata takde duit nak beli tapi tak suka pakai begini.. agaknye apa yang mak dia pikir ekk bila anak2 dia berpakaian mcmni.. maybe jawapan dia "kena ikut tema majlis lah".. atau mungkin "aku bangga anak2 aku jenis uptodate".. atau "alaaah, biarlah dorang nak enjoy time muda nih"... ishhh.. dah dah.. malas nak komen panjang2.. layan jer la gambar nih..

maknye lengkap berpakaian huuhu..

tahniah pada amani sbb menang Pelakon Wanita Terbaik Filem (Muallaf)

30 comments:

alexa yussida said...

hurmmmm...
tak cukup benang aja pakaiannyee...aigooo..saba je la..mintak jauh la sume ni...:(

atie aizam said...

@alexa yussida: segan pun ada nak tengok..

MUSLIMAH collection said...

baru rase nak comment pasal pakaian artis-artis kita kat ask 2010 mlm td, tp akak dah tulis dulu.. tp saya mmg terpikir jgklah mlm td bila tngok ask 2010 rasa mcm malu n sedih dgn artis malaysia yg islam ni. kita nie dilabelkan sbg negara islam ttp ciri-ciri keislaman tue dah jauh dari dlam diri artis-artis kita, boleh dikatakan 99.9% artis yg dtng mlm td berpakaian ala-ala barat. mcm tngok award mat saleh plak. dunia hiburan nie penyebar utama kebudayaan sesuatu negara tue, tp bila org lain tngok negara islam mcm nie kod etika pakaiannya, mestilah org yg bukan islam kompius.. sedih,sedih :( tepuk dada tanya iman masing-masing...

Jieda said...

paling terkejut tengok ada sorang tu masa amik anugerah hanya pakai baju yang macam amani pakai tu tapi pendeknya mak oii...tak sanggup nak tengok.

putERi-kAtEk said...

semua berkemban......hahaha....sy berkemban dlm toilet aja tapi ada jugak yg berkemban kat luar....hahaha

atie aizam said...

@MUSLIMAH collection: akak pun tak paham.. tak elok ke pakai baju macam vee tu ke.. tutup badan sume.. cantik jugak.. adeh.. rosak rosak!!

atie aizam said...

Jieda: memang pun.. sya siap tukar cenel.. sbb anak2 pun ada sama tengok.. yg anak bujang siap tanye.. mama, nape baju dorang mcmtu? adehhh..

atie aizam said...

Puteri Katek: hikhik.. dorang megah berkemban kat luar dik.. kita nak kuar bilik air berkemban pun segan.. :)

shapoji said...

mak dier tak marah ke?? ker bangga ngan anak begitu??? ahaks...ke aku yg naif.

+qAsiH naDiRa+ said...

terkejut giler tgk artis2 kita berpakaian malam 2~segan bila penonton WOHA bila diorg naik atas pentas untuk award~aish...rasa dah duduk kat negara barat dah~bukan kita ni islam ke?

dayah SnoW Heuka said...

huhu kain ta ckup kot T-T

Fariq said...

sakit mata tengok orang pakai seksi2 ni,, tak tau la nape,, patutnye suke je kan,, tapi tu la,, dosa dah byk, takkan nak tmbh2 lagi,,

kakyong said...

boleh pakai mcm ni.. tp kurang2 pakai lah inner.. usah le dedah luas2 benor... ish.. jika kakyong pun ibu yg open minded.. tp xde lah suka kalo anak pakai mcm ni...

http://www.kakyong.com/

atie aizam said...

@shapoji: tak tau lah nak kata.. bangga kot.. pencapaian anak yang cemerlang.. :p

atie aizam said...

@qaSiHNadiRa: same lah kita.. terasa malu pulak..

atie aizam said...

@dayah SnOW Heuka: hikhik.. tailor salah jahit kot hehe..

atie aizam said...

@Fariq: dosa? seram bila teringat dosa..

atie aizam said...

@kakyong: samalah kita.. masih benarkan anak2 pakai baju yang berfesyen bagai.. tapi bak kata kakyong biarlah berlapik sikit..

caliph shuriken said...

seksa tgk tambah2 lg pompuan yg naik stage sblom amani tu, lg cekci ;p

HaFez94 Hisham said...

Terok!!!!
Taubat la wahai artis2 Melayu

Myfrin's story said...

Ziarah atie..kak pun tak sanggup nak pakai macam tu, hehe....

atie aizam said...

@caliph shuriken: seksa sgt mata nih nengok.. alih2 tukar cenel terus.. :)

atie aizam said...

@Hafez94 Hisham: moga diwaktu yang lain dorang tak berpakaian mcmni lagi..

atie aizam said...

Myfrin's story: saya pun sama kak.. tak sanggup..

Yan said...

tula.. akibat maknye terlalu open katanye..

salam kenal..
jemput undi anak kite ye tq
http://www.mayaqarmyla.net/2010/12/jom-vote-adik-dhuwa-haziq.html

atie aizam said...

@Yan: harap anak2 sya nanti tak ngikut open2 gitu..

fairuzhani said...

hurm. mampu menggeleng. -_-"

atie aizam said...

@fairuzhani: tak tau dah nak geleng ke.. tutup muka malu ke.. frust sgt.. sbb suka lakonan amani..

cik ayien said...

mnusia akhir zaman....

atie aizam said...

@cik ayien: takut bila mengingati akhir zaman..

Iklan