Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Thursday, December 2, 2010

Mana Satu Lebih Baik?

Keliru.. Confius.. Itulah yang bermain kat fikiran aku nih.. kalau sape2 yang selalu datang blog aku ni mesti perasan yang dalam seminggu dua ni blog aku sering bertukar kaler.. dari coklat ke hitam pastu ke oren dan sekarang ke merah pulak.. merah? red? kenapa merah? ikut redmummy ke? ishhh.. tolong lah jangan fikir macam tu.. aku masih tercari-cari warna yang betul-betul sesuai .. yang sesuai dengan pandangan mata aku dan mata korang..

So dari pandangan mata aku setakat ni ada 2 kaler blog yang aku berkenan.. opss.. bukan 2 kaler.. 1 kaler dalam 2 keadaan... fenin? camgini.. cuba korang tengok gambar yang aku letak kat bawah ni.. sama tapi tak serupa.. 2 - 2 kaler merah..

Gambar 1


Gambar 2 (sekarang)

Kalau korang, yang mana korang berkenan ekk.. mungkin pendapat korang mampu bukak sikit minda aku yang tengah beku nih.. aku hargai semua komen korang.. tolong ekk..

21 comments:

acepa weet said...

haa sye ske yg first tuh.nampak tenang sket

atie aizam said...

@acepa yer ker.. tkasih sudi bagi pandangan... :)

Jejaka Terhangat said...

1st tu mcm REDMUMMY..untung2 bleh letop mcm dia..haha..

Jejaka Terhangat: "Saya Tak Support Artis Hiburan, Anda Bila Lagi??"

atie aizam said...

@Jejaka Terhangat: erk macam RM ker.. takmo arr kalo camgitu.. hehe..

Ellen said...

wah...merahnya!!cantik sis..hehe..semua cantik..asal sis suka kan..

ummiross said...

suka yang no.satu tuu...

AiDa AzRyN said...

aida pun suka yg first tu.. :)

eMMe said...

me pun prefer gambar 1, lain skit, kasi tukar skit la...suke color merah ke? hehehe...

Hezesuze said...

suke yg 2nd....huhu

atie aizam said...

@Ellen : merah itu saga hehe

atie aizam said...

@ummiross: ummi pun suka yang no.1 ekk.. hurmm.. tkasih ummi :)

atie aizam said...

@AiDa AzriN : aida pun suka no.1 .. wah.. macam no 1 jer yang ramai pilih.. tkasih yer aida sbb membantu..:)

atie aizam said...

@eMMe : takde lah suka sgt.. tapi dlm byk2 warna.. macam merah ni jer yang wat hati heppy selalu.. huhu

atie aizam said...

@Hezesuze: heze suka no.2.. atie pun sebenarnya suka no.2.. tapi smlm atie gi jenguk blog RM.. alahai.. cam samer pulak.. tu yang tak nak tu :(

suzie rahman said...

suzie suke pic 1..kikiki

atie aizam said...

@suzie rahman : thanks yer suzie.. akak pun rasa macamtu jugak lah.. now akak ngah try yg no 1.. :)

Amyna said...

Kalau myna.. pilih yang 1st.. apapun terpulang pada keselesaan atie ehh... :-)

suzie rahman said...

yup..sbb latar putih ni mmg better.

atie aizam said...

@Amyna: tkasih sudi bagi pandangan :) .. atie pun rasa 1 jugak..

@suze rahman: 1st better kan.. thanks yer suze :)

ASSOYFINGER67 said...

Putih tanda sederhana,cool...merah tanda pro,power..huhu

atie aizam said...

@Assoyfinger: cool & power ekk.. mudah2an.. :P

Iklan