Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Friday, December 24, 2010

Laptop Baru

Akhirnya setelah beberapa kali mendapat laptop 2nd hand.. semalam aku ikut husben gi Lowyat.. pilih laptop aku sendiri.. BARU ok hehe.. Alhamdulillah..



aku dah penah guna DeLL, Acer, Asus.. so kali ni aku nak try i3 MSi pulak.. happy sangat.. tapi bila husben kata " nanti kita tukar i5 pulak.. pastu i7" erkkk.. alahai.. kena jual pulak ler laptop aku nih nanti.. maybe bertahan 6 bulan jer kot.. kita tengok nanti k... kuikuikui!!

18 comments:

Amir Izzat said...

salam. MSI? oh. malaysia punya ek? ok tak?? hehe..tapi harga yg baru pun boleh tahan..hehe

Izan Ishak said...

wahhhh...laptop barulah k.atie. menariks tuh! puaslah punya lappy sendiri kan~

tomatokering :) said...

wah wah wah . sonok nye dapt letop baru yea . slalu tukaq letop ke ? :)

Azuan said...

smart jugak nampak..huhu

atie aizam said...

@Amir Izzat: erkk MSi Malaysia punye? bukan lar.. tak silap Taiwan.. harga ikut spect arr.. hikhik..

atie aizam said...

@Izan Ishak: Alhamdulillah.. akhirnya.. tapi tengoklah.. baru beli dah ada ura2 tak bertahan lama.. sabar jer lah hehehe!!

atie aizam said...

@tomatokering: seronok sgt!! hikhik.. mmg selalu tukar.. tapi sebelum ni semua 2nd hand.. husben saya wat bisnes komputer.. so kalau ada yg lebih bagus.. dia juallah yang saya guna.. sempat lah pakai 6 bulan gitu.. leceh sebenarnya..

caliph shuriken said...

waa.. lappy bru ^^

atie aizam said...

@caliph shuriken: hikhik.. alhamdulillah :)

atie aizam said...

@Azuan: skrg ni model2 lain keluar tersgt ler simple dianye design.. yg ni.. boleh lah hikhik

Encik Tikus said...

haha msi tue, keh keh

atie aizam said...

@Encik Tikus: hikhik suke nyer :)

kakyong said...

bagus nyer dlt merasa guna mcm2 jenis lappy. so buleh buat review performance each brand & spec nya...

atie aizam said...

@kakyong: sya ni ibarat penjual nasi lemak.. puas mkn nasi lemak.. ari ni lauk kerang, esok ayam.. lusa udang.. mcm tu gaklah bab lappy nih.. sbb husben wat keje2 berkaitan lappy.. cuma yg sya guna bukan baru ler.. dulu2 semua 2nd hand :)

padin said...

wah best tu atie ehee.. aku guna compaq je, ekekee tak tukar2 dah sampai berhenti fungsi

atie aizam said...

@padin: hikhik.. tu yang terbaik.. guna semaksimum mungkin hehe..

suka_haha said...

nanti laptop baru tu la pulak jadi second hand hehe..

jemput2 hehe

atie aizam said...

@suka_haha: hikhik mcmtu ler nasibnye nanti..

Iklan