Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Friday, December 24, 2010

Beli Bio Aura

Terkejut jugak aku bila husben aku bagitau semalam.. dia dah order BIO AURA.. esok pagi kol 11.00 org tu dtg pasang.. husben kata rege murah jer.. RM600 siap pasang sekali.. bagus gak tu.. sebelum ni kami guna filter National jer.. tapi yang aku agak musykil sikit nih.. nape harga yang RM2000 sebelum ni dah jadi RM600 jer.. aku selongkar mudah.com pulak tengok kot2 ada offer yang lain.. waaah!! ader laaa.. RM599 pun ada.. RM500 pun ada.. uikkk.. kenapa harga turun banyak.. pastu kebetulan masa aku blogwalking.. aku ke satu blog Bio.. klik Sini BIO .. kat situ pun offer RM599 tapi kena beli 2 set..

So pada sape2 yang pernah guna BIO AURA ni dan rasa nak share ape2 info.. sudi2 lah yer..

tangan dak mira


siap pasang.. letak kat sink


tabung2 filter kat dlm cover tu.. pic amik dari Blog Bio :)

11 comments:

Jieda said...

Saya beli raya tahun lepas RM2080.Rasa cam rugi plak sebab lepas saya beli je ramai offer harga yang jauh lebih murah.

atie aizam said...

@Jieda: mmg sya tau harga dia mahal.. RM2080 tu harga kat kotak.. tapi husben kata kebanyakkan yang jual murah ni yg mana dorang keep stock nak kasi clear.. ntah lah..

putERi-kAtEk said...

waaa....bio aura.....hehehe.....air minuman kesihatan

atie aizam said...

@awin: yer mari minum bio aura hikhik..

Hezesuze said...

uiks murah tu uols...kat mane uols beli..?? bio aura produk kluaran hai o marketing kan...

kakyong said...

murah tu.. kalo ado duit teringin jugak...

atie aizam said...

@Hezesuze: sya beli melalui kwn pada kwn husben sya.. tapi lam n3 pun sya ada linkkan url blog yg ada jual bio gak.. boleh kot beli 1 jer..

rynas said...

naper murah sangat ekk..saya baru beli 2050 huhuhuhu...

atie aizam said...

@rynas: saya pun tak tau la rynas.. dorang ada kata yang jual murah ni sbb nak clear stock.. entah ler..

anjang said...

Saya ada byk unit Penapis Air Bio Aura NEW nak jual murah.Stok saya dan member2 yg masuk bisnes MLM Hai-o tp tak dpt cari downline.skrg amat perlukan duit sbb dah berenti main MLM ni dan ingin buat bisnes lain

JUALAN RUGI BESAR...RUGI 21K!!!!!

NEW STOK DARI STOKIS HAI-O!!!!

Harga RM 500 shj

harga asal RM 2080

Berminat call/sms 019-4728996 (cikgu wan)

*Barang baru dari stokis full box dan original
*Warranty 1 tahun drp Hai-O marketing (ada warranty card)
*penghantaran dan pemasangan percuma utk lembah klang_luar pos laju
*saya agen dan pengedar berdaftar dgn hai-o

atie aizam said...

@anjang: semoga stock cikgu wan clear cepat.. insyaAllah nanti saya tolong promote kan yer.. ingatkan saya..

Iklan