Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Monday, December 13, 2010

Bowling Tournament anjuran MPS

Sangat meriah!!! itulah yang dapat aku gambarkan kemeriahan tournament bowling yang berlangsung pukul 2.00 petang semalam kat Selayang Mall.. kalau tak salah aku lebih dari 100 orang yang join.. Amir member aku belajar dulu ajak aku join group dia.. aku setuju aje.. atleast aku ada something nak dibuat time cuti2 nih.. nak dijadikan cerita, aku hampir2 nak kansel join sebab dah 2 hari aku tak sihat.. demam-muntah2-ciritbirit.. tapi mengenangkan aku dah janji ngan amir aku gagahkan juga makan ubat tu ubat ni kasi cepat baik.. kalau tak angkat bola tu pun tak larat kot hehe.. sebelum start tournament tu aku layan dulu 3 games.. saje kononnye nak tiun balik otot2 yang dah lama berehat nih hikhik.. kol 2.30 tournament start.. sekali tu masa 1 games ngan 2nd games aku ok lagi.. bila masuk 3rd games aku pun heran.. macam out terus energy aku... sian kat group aku kena cover aku yang dah tak berdaya nih hehe.. sorry geng :p ...




team aku yang sempoi hikhik!!

8 comments:

eMMe said...

Salam Sis! best kan main boling, tak berpeluh...tapi tgk gaya sis ni mesti teror main, hehehe...

yastro said...

Wahh...syok jugak layan boling nih...
t sy dh 10 taun kot x baling bola boling nehhhh....he3!!!

atie aizam said...

@eMMe: gaya? hehe.. hancusss geh geh geh!!

@yastro: sy pun jarang main boling.. sesekali jer huhu..

najihah sahami said...

sis!!bestnya main bolingg..jeles2...kang ajar mish ek. hehe

aibaks said...

best plak men bowling.. da lama aibask tak main boling.. ni siap gi tournament lagi..

atie aizam said...

@Mish: bukan terer pun.. paling tinggi leh cecah tak sampai pun 140 hikhik...

atie aizam said...

@aibaks: alaaa saje suke suki jer hehe..

M[i]$Z[a]C[k] said...

nk maen jugak.. bestnyee ;)

Iklan