Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Wednesday, December 15, 2010

Piala AFF Suzuki 2010 Malaysia vs Vietnam

Tahniah buat pasukan MALAYSIA yang berjaya mengalahkan VIETNAM untuk pusingan pertama separuh akhir Piala AFF Suzuki 2010 ... MALAYSIA (2) vs VIETNAM (0) kedua-dua gol dijaringkan oleh Mohd Safee Sali.. Tahniah!!

Adakah Malaysia mampu mencatat kemenangan yang sama di Hanoi, Vietnam sabtu ni dan berjaya memasuki Perlawanan Akhir Piala AFF Suzuki 2010 menentang INDONESIA nanti?


Berdebar rasanye kan hehe.. tapi yang penting aku puas tengok games malam ni walaupun sekadar duduk depan TV.. kesihatan tak mengizinkan untuk aku ngan husben ke Bukit Jalil.. 3 kali suara aku bergema kat kawasan umah aku ni hehe.. yang memula tu offside der hikhik.. jiran-jiran dah biasa dah agaknye dengar jeritan gol aku hahaha!!! (kdg2 malu der :p) tapi takkan aku nak jerit sipu-sipu kan kan hikhik.. GOOOOOOOL!!!!

10 comments:

Anip™ said...

tahniah buat malaysia.. huhu

Latest Entry :
-> Tingkatkan Trafik Blog Dengan Sistem Autopost Entry Terbaru Di Malaysia Blogger United !
-> Lubang Terbesar Di Dunia Terletak Di Siberia
-> Bila Isu Bertunang Tanpa Sedar Itu Salah, Harap Maklum !

atie aizam said...

@Anip : betul tu Tahniah! :)

sYafIk-wAy said...

tengok kat warung lah best bro . haha

atie aizam said...

@sYafIk-wAy: haha!! mmg ler best.. badan tak sihat der.. kalau sihat tak kasi can nyer.. sure dah ke BJ nyer :p

aReTikZ said...

Yezza.. semoga kemenangan itu tidak di sia-siakan nanti.. hehe..

amira said...

huhu..memang berdebar gak tengok match semalam tu..

eMMe said...

Tahniah Malaysia Mara ke peringkat seterusnya, boleh pun, saje nye ngengada...hehehe...

atie aizam said...

@aReTikZ: a'ahkan.. moga kita menang dan menang lagi.. Malaysia lah JUARA!!

atie aizam said...

@amira: rasa berdebar gak ek hehe..

atie aizam said...

@eMMe: a'ah kan.. agaknye dulu salah pilih pemain.. now serasi kot :)

Iklan