Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Monday, May 17, 2010

Paling Senang Up Traffic

Masa menziarahi blog rakan2.. aku tersinggah lama kat blog matdin .. bukan apa.. aku tertarik ngan n3 ala ala MLM tu.. mana tahu.. betul boleh up kan traffic kita kan kan kan.. aku amik artikel ni dari matdin la..

mari kita cuba!

baca cara-caranya:

1. Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini.
Kemudian beri tajuk yg menarik.


2. Anda hanya cuma meletakkan Link URL di bawah ini
untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda.


1. Tintalughahwi
2. Igauan
3. Ad-dai’
4. kakngah
5. zlh@n
6. LYAfrina
7. download mp3 percuma
8. bℓog buðak χ-nakaℓ ♂
9. Cara hidup baru abad 21
10.Bila Aku Menulis Blog
11.~ApekpunyaBlog~
12.My Big Family & Friends
13:ABCMILO
14. matdin
15. atieaizam



PERATURAN
1. Sebelum anda meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog anda, sila hapuskan link nombor 1.
Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1,
yang No.3 jadi No.2,
yang No.4 jadi No.3
dan seterusnya.
Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).



2. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu.Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:


Bila posisi anda pada no.15, jumlah backlink = 1
Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625


Mari ramai2 kita cuba k..

Up up traffic!! huhuhuhu...

7 comments:

encik tikus said...

Huh ? Panjang nye step dia

atie said...

step nye takde la pjg en cik tikus.. tukar tempat 1 sampai 14 jer... hikhikhik.. cuba lah.. mana tahu kan..

NICK IRFAN said...

eh! kl buat ni mmg traffic kita naik ke? psst... nuff pnye duit naik x? hehe

atie said...

nik irfan.. sya pun tak tahu agi pasal nuff naik ni.. baru jer buat.. saje nak try.. kot2 la menjadi ke ejejeje...

ApekxHensem™ said...

wahh apek punya blog pun ada hehehe tq2

Nash™ said...

huish, menarik ni, gune sistem MLM utk dpt link exchange...

free je.. :P

Affan Ruslan said...

Menarik gak ni.
Pnh gak tgk org buat.
Tapi malas nk mencuba.
Tapi tak salah nk mencuba. hehe

Iklan