Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Saturday, May 29, 2010

Kasih Pada Ibu Dan Bapa

Hari ni aku agak kepenatan... semalam tido 2 jam jer.. pastu pagi dah kene bersiap gi class pulak.. tapi sebelum tu aku siapkan dulu sarapan untuk mak.. ayah dah keluar.. dasat betul ayah ni.. dengan muka bengkak2 tu masih boleh kuar jalan2.. bosan agaknye...

Hujan membantu aku balik awal hari ni.. kalau ikutkan jadual Ustazah Zaharah class akan tamat pukul 7 ptg.. tapi sebab dek petir ngan hujan lebat, kuliah terpaksa diberhentikan kol 5 ptg.. semua kene shutdown.. apa lagi, kami pun shutdown kan jugak ler buku2 kami hehehe...

So balik tu aku terus gi Carrefore.. adik aku pi jemput tadi kat UTM.. beli barang sikit untuk persiapan bertunang sue nanti.. nasib ada adik bongsu aku si aye jaga mak kat umah.. kalo tak kelamkabutla adik aku sue ... tapi sian gak kat dia sebab badan dia dah mula sakit2.. harap menjelang hari pertunangan dia, adik aku tu sihat...

Malam ni aku bergegas pegi beli makanan untuk mak ngan ayah.. nape tak masak? aku balik tadi pun dah lewat.. aku pening.. aku ngantuk.. camne aku nak masak... so now aku nak rehat dulu.. harap besok leh bangun awal.. blogwalking dulu sebelum sarapan dan teruskan tugasan sebagai seorang ibu, anak dan isteri.. sayang korang sume..

1 comment:

Encik Tikus said...

dan penat-penat pun still post entry, kagum :D

Iklan