Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Thursday, May 27, 2010

Lumix Fz35


Setiap kali aku tengok benda yang menarik.. dan buatkan aku nak snap gambar benda2 yg menarik tu.. aku gerenti bengang punye!

tu lah.. gatal sangat nak tinggalkan kamera kat kg aritu... uwaaaa..!!!

terpaksa la aku amik gambar ngan hpon tak canggih aku ni.. tak lawa langsung!!

Setiap kali aku jalan-jalan kat blog kawan2 lain.. selalu la aku terjumpa kawan2 yang sangat rajin buat contest.. adakalanye aku berhajat jugak nak join.. tapi bila teringat jer ketiadaan Mr Lumix aku tu.. aku stress!! adoiiii!! why????

tapi aku ada Mr Olympus... tapi mana dia ek.. ni pun satu hal jugak.. aku dapat kesan yang Mr Olym aku ada kat member husband aku.. lagi la adoiiii! pulangkanlah.. pulangkaaaaaan!! hikhik..

5 comments:

Encik Tikus said...

haha,bersabar jelah kak..:)

Viva La zuLL said...

menatang DSLR dah jadi hype. semua org pakai. gua tak mampu. ahhh

http://ohserius.blogspot.com

atie said...
This comment has been removed by the author.
Aidi-Safuan said...

hahaha... mintak la. dia terlupa nak pulangkan kot. :)

atie said...

encik tikus: sabar lah ni hehehe.. tinggal beberapa hari je lagi mr lumix balik kat tangan ni..

Viva: boleh punye.. menabung sikit2 hehe..

Aidi: husband kata kawannye tu masih gune.. takpelah.. lalalala

Iklan