Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Tuesday, May 11, 2010

Husband dah selamat operation..

Alhamdulillah kol 5.45 petang tadi dengar suara abg lepas operation..

hiba tak terkata..

air mata berjurai2..

mana tak nye..

husband kat hospital kulim, aku lak kat kl..

rasa macam nak pack jer pakaian then terus pegi sana..

tapi husband aku dah cakap..

takleh ikut sebab anak sulung aku sekolah..

agi pun dia nak exam penggal minggu depan...

"tapi mama nak tengok 'abg'" bisik hati aku.. :(

7 comments:

encik tikus said...

Alhamdulillah..
Selamat pon operation tuh :)

Nuraisyyah said...

xpela..at least operation 2 selamat.. :) alhamdulillah..

atie said...

tkasih encik tikus.. tkasih Nuraisyyah.. betul tu.. alhamdulillah..

Ily~PearJarl said...

Alhamdulillah :)

|| NaFiRaa || said...

moga hubby kamu cepat sembuh~

su_aliza said...

kak yus, lani bang po kat kulim ka, lepas ni dia balik Baling? kalau cam tu, hari sabtu ni leh pi tgk dia. Dia duduk rumah ayei ka? Mira kat mana lani? Baling ka KL?

atie said...

tq fren :)

liza: skrg bangpo ada kat baling.. mira pun ada kat sana.. lisa dah pi sane ke? kakyus dah balik kl.. ada class smmlm ngan arini..

Iklan