Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Monday, May 10, 2010

Mee Rebus Makcik Hendon


Sekarang ni ke mana saje usung kamera Lumix FZ35 aku tu.. so kalo sape yang tahu saiz kamera tu, wat2 derk jer la k.. hikhikhik.. aku takde kamera kecik yang leh sorok dalam poket.. kamera aku ni bukan lah besar mana, tapi sebab nak bawa ke mana saje la yang agak payah hehehe!! kenapa jadi macam ni??? ni sebab nak update blog arr.. kalo leh sehari 2,3 ent3 aku nak buat huhuhu!!!

So lapar dah ni.. makan dulu.. :)

Waduuuh!!!!!! Sedap betul mee rebus "Makcik Hendon" nih.. memang cukup popular kat area BBS nih.. kalau rasa sekali sure nak berkali-kali.. kalau ada sape2 teringin nak cuba boleh la gi makan kat kedai dia kat Pusat Komuniti Bandar Baru Sentul.. Promosi percuma ni.. Nyummy!!!

5 comments:

encik tikus said...

Nantikan beli kan satu untuk saye :)

ApekxHensem™ said...

aiyaa apek tgok telus lapa....

atie said...

encik tikus: hikhik.. boleh aje.. meh mai sini :)

apeK; tu baru tengok.. belum bau lagi.. kalo dah makan lak sure termimpi2 nak lagi .. tu lah penangan Mee Rebus Makcik Hendon :))

Mia Liana said...

hmmm sedapnya... nk skit...

Hasrol Nizam said...

wah, berselera tgk mee rebus tu...hehe

saya ni takde kamera yg seng nak bawar pergi mana2..so agak rugi la jugak tak dpt snap gambr yg menarik

Iklan