Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Tuesday, May 18, 2010

JELAJAH BLOG versi 4.0 BEN ASHAARI



http://www.benashaari.com/2010/05/ingin-menyertai-jelajah-blog-versi-40.html

1)Header BEN ASHAARI BLOG Sudah!


2)Berikan nama samaran anda dan nama blog anda ... Ceritakan latar belakang blog anda .. Lagi panjang lagi bagusssss ...

Nama Samaran:
Lebih senang guna nama atie.

Latar Belakang Blog:
Blog ni bernafas sejak November 2006.. bermula dengan nama blog "Coretan Perjalananku" hinggalah ke hari ini.. memula tu saje buat blog untuk diri sendiri.. tak pernah sekali pun war war kan kat kawan2.. sedara mara pun tak penah.. saje syok sendiri.. macam diari la gitu.. dulu selalu baca blog joe perantau.. itu pun sebab terikut husband yang hari2 bukak blog joe perantau.. dari situ agaknya mula berminat nak buat blog sendiri.. sebaik aje berenti kerja masa tu, dah banyak sangat masa kan.. mula lah bertatih belajar macamana nak masuk gambar.. nak buat itu.. nak buat ini.. dan kadang-kadang sebab terlampau ralit cari template.. sedar2 dah subuh.. adusss.. mulut husband dah mula la berkicau.. memula pelan-pelan.. lama lama sakit telinga ngan hati ni dengar hahahah!! salah sendiri kan.. telan jer la..

Pejam celik pejam celik.. jap jer dah masuk 2007.. hehehe mana taknye.. blog wujud pun dah penghujung 2006 huhuhu.. dan tak sangka sampai hari ni 2010 blog ni masih bernafas.. dan semakin ceria dengan ramai rakan2 blogger singgah ke sini.. 2010 ni jugak lah baru buat pertama kali blog ni diwarwarkan kepada semua blogger.. dari seorang teman bercerita tentang nuffnang.. tentang blogwalking.. maka minat yang mencanak untuk berblogging kembali memuncak..
mula belajar macamana nak up traffic la.. walaupun lambat nak faham huhuhu!! alhamdulillah rakan2 blogger macam Zoul , Nizam Limited tak jemu mengajar.. dan kalau boleh..kalau sudi mengajar.. nak sangat berguru pulak dengan BEN ASHAARI


3) Dari mana anda tau mengenai Segmen ini

Hari ni seorang teman blogger telah meninggalkan satu jemputan untuk belajar up traffic kat ruangan menyembang.. jadi dengan penuh minat saya segera ke sana.. ke blog =CacaMarba Me= tq dear frenz..bila nampak jer header BEN ASHAARI hati ni macam berbunga riang sebab pernah beberapa kali ter 'miss peluang untuk berada di dalam kelompok blogger BEN ASHAARI ..

jadi adakah kali ini bernasib baik? moga moga :)




Sekian adanye..



4 comments:

encik tikus said...

Wahh,semoga berjaya di terjah oleh Ucnle Ben :)

atie said...

hukhukhuk!!! rasa nye macam dah terlewat 2 jam la encik tikus.. baru perasan time limit post tu..

ZouL said...

diterjah oleh Zoul..hehe

atie said...

hikhikhik ZouL... jadi la kan diterjah oleh ZouL :p

Iklan