Jom tengok apa ada..

Iklan

Friday, April 18, 2014

Hilang Selera

20hb ni aku dah booking tempat makan2.. 
anak2 teringin nak makan steamboat.. 
tapi ntah nape aku xde mood la pulak.. 
maaf la acap..mira.. 
lain kali lah yer kita pegi..

Thursday, April 17, 2014

Frust!!!

Susah sangat ke nak teman aku makan..????!!
Nak makan je kot!!! kalau ko tak nak makan.. just
teman aku makan jer..aku penat la!!!Ko spoilkan mood aku!!
sebab tu aku lagi suka pegi sana sini sorang2
jommm!! Sape sudi teman aku makan..??

Tuesday, April 15, 2014

PRETZEL OH PRETZEL


PRETZEL!! cantik.. comel.. cute..
Kerana comelnye tu lah aku order baru2 ni untuk makan2 santai sempena besday anak aku Amira..

Tapi sayang.. Pretzel tu tak menepati selera tekak anak2 ku.. adalah dorang jamah seketul dua.. si wiwin adik boleh la layan sikit2 makan.. wiwin abg langsung xmo jamah.. uwaaaa.. sape nak abis kan ni... memang rasa Pretzel ni pelbagai.. ada rasa masin, manis, lemak.. bila masuk jer dlm mulut.. 1st deria rasa yang akan hantar signal ke otak adalah rasa masin.. sebab tu hazim xmo langsung.. so sebab xmo membazir.. aku makan la wat kudapan.. dengan harapan tak membazir.. beli banyak lak tu.. 180bji.. huhuhu..

Esok aku nak bagi Sarah rasa.. jiran sebelah rumah.. mana tau dia suka ke kan.. sebab Pretzel ni ada penggemarnya.. oklah.. ada separuh bekas lagi.. klau pos ke alor setar rasa2nya hancur tak ek.. hihi org di sana nak ke??? :p

Rakan Blogger

Dapur Blogger

Belajar Buat Kek