Pages

Jom tengok apa ada..

Iklan

Wednesday, July 6, 2016

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 2016

السَّلاَم ُعَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللّٰهِ وَبَرَكَاتُه

Saya *YUS Faarysa Aizam & Seisi Keluarga mengambil kesempatan ini untuk memohon ampun & maaf atas segala dosa yang telah saya/kami lakukan samada yang saya sedari atau tidak, dari tutur kata, teks, gambar, perbuatan yang menyinggung perasaan semua samada dgn sengaja atau tidak sengaja. Moga ibadah kita semua sepanjang bulan ramadahan ini diberkati dan diterima Allah S.W.T.....In Shaa Allah_

*"Moga dipertemukan kita semua dengan ramadhan yang akan datang"*

آمِيّنْ... آمِيّنْ... يَا رَ بَّ العَـــالَمِيْن

* MINAL AIDIL WAL FAIZIN MAAF ZAHIR DAN BATIN*

Friday, June 24, 2016

KEDAI BAHAN BUAT KEK & BISKUT

Hari ni makpah baik hati.. makpah pulak.. semalam mak jemah.. tapi sedap gak..makpah hihi.. makpah nak senaraikan kedai bahan buat kek & biskut sekitar KL ni.. nanti klau ada kawan2 kat luar sana nak alamat makpah.. ehh alamat makpah watpe ye dak hahaha.. alamat kedai kek.,. boleh la mai sini.. moh kita merempit wat biskut....

Kedai 2ply Selayang (bersebelahan NSK Selayang)
No tepon kedai: 03-6137 3711

Kedai Bagus
214 -215, Jalan Negara 2, Taman Melawati, 53300 Kuala Lumpur.
Tel: 603 4161 3752
Fax: 603 4106 0688
Business Hours: 9:00a.m. - 7:00p.m. (Everyday & closed on selected public holidays)





Bake with Yen Chowkit
Korang boleh klik SINI.. makpah ada citer pasal kedai bake yen ni pjg lebor.. ada siap penunjuk arah lagi..


Lagi???? udah le tu.. ni pun jenuh nak cari.. hehe..
Nasihat makpah.. buat list sebelum ke kedai2 ni.. biasanya biasanya poket anda pasti lebih ringan klau dah ke sini..









Thursday, June 23, 2016

BAKE WITH YEN CHOWKIT WAKTU OPERASI BULAN RAMADHAN 2016

Hahaha.. berjela tajuk.. meh mak jemah nak kongsi lagi info pasal kedai bahan buat kek biskut paling popular seantero Mesia hehehe.. ramai nak tau kan kan spjg ramadhan ni.. pukoi berapa operasinye.. ahad bukak ke? kan kan kan..

Bukan apa.. semua pakat tahun ni nak buat beskut raya sendiri.. nak jimat selagi boleh iye dak? malas nak sembang pasal ekonomi skrg ni tapi tulah,. dgn gst, dgn brg naik harga.. dgn bla bla bla bla.. sedaya upaya mak jemah dgn kwn2 mak jemah nak berjimat.. betoi tak? moh kita ..





ni beskut mak jemah baru buat.. paling senang abad ini.. no bake bake.. just cairkan coklat dah gaul.. kasi masuk cup & tabur hiasan..siappp.. pastu sile sorok sebalang utk raya.. klau tak, habis dingap oleh anak2 ikan kaloi..

ok.. ni waktu operasi BWY time posa ni ye.. yeh yeah yeah ahad bukak!! hehe.. selamat semua..




Wednesday, June 22, 2016

BAKE WITH YEN CHOW KIT CUTI NUZUL QURAN 2016

Salam Nuzul Quran.. Selamat bercuti kepada semua yang bercuti hari ni...

Meh mak jemah nak bagitau.. hari ni.. hari ni.. kedai kek bake yen ni bukak tau cam biasa.. so korang korang korang boleh la gi shopping barang wat kuih ni.. pi la kol 9 pagi.. dijangka kesesakkan akan berlaku hari ni.. nasib aku dah borong lagi semalam hehe.. selamat shopping!!


Dapur Blogger

Rakan Blogger