Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Saturday, July 31, 2010

Sukan Sekolah 2010

Salam,

Sekolah anak aku buat hari sukan sekali dengan hari kantin.. meriah sangat.. dan aku pun sama lah join menghabiskan duit kat situ hehehe... awal2 lagi aku dah bertenggek kat padang sekolah... biasanye aku datang lambat... lebih kurang time majlis sukan tu dah dah nak tamat la baru aku sampai.. tak senonoh tui kan hehehehe... cuma hari ni jer terrajin pulak ...

So ada la beberapa keping gambar yang aku amik.. jamu lah mata tu k.. :)

Photobucket


Photobucket
ni time perbarisan...
Perbarisan Tercantik "Rumah Temenggung"

Photobucket
kempen kitar semula pun ada..
so berplastik2 la mak pak datang bawak barang kitar semula.. gud.. gud!!

Photobucket
ni la satu2nye acara yang aku tengok kat padang.. acara akhir!
sebelumnya tu aku kat area jualan kantin sekolah hehehe..

Photobucket
haa.. ni pulak.. achap & frenz nak masuk rumah hantu..
2 jam beratur aleh2 dah dok depan dia leh kensel.. adoiii anak omak!!
aku ingat achap takut rupa2nye ada sebab lain..
dan tanpa pengetahuan aku, dia kembali ke rumah hantu tu
dan berjaya meneroka hingga akhir kat dalam umah tu.. sampai benjol2 la dia terantuk kepala.. ishh depa ni buat umah hantu tak titikberatkan safety langsung!.. nak kene report ni!
supaya next time tak guna dah besi2 buat halangan..

daripada penglihatan aku yang suam2 kuku ni, aku tengok pihak sekolah mungkin berjaya dalam misi mengutip RM20,000.00 yang diharapkan..
mana taknye.. tiket jualan sold out!!

Syabas!!

3 comments:

xangonila!! said...

hehe,,seronok kan??terigat mase2 budak2 sekolah dulu..tapi macam kenal je sekolah ni..;-)

Affan Ruslan said...

Salam kak atie, wah meriah.
teringat zaman sekolah. hehe.

tapi rasanya family saya dah lepas zaman2 ni, sebab yg bongsu pun dah f1. kalau tak, ikut juga lah kdgn2 kalau ada hari sukan ke.

*pasni kena tunggu ada anak sendiri lah baru blh merasa lagi bnde2 ni. hehe

atie said...

Zaer & Affan: mmg seronok sgt..

zaer: macam kenaal? hehehe.. dulu sekolah maner?

Affan: alaaa.. jirannye sukan sekolah kan aader.. pegi jer.. memeriahkan majlis.. :)

Iklan