Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Wednesday, July 21, 2010

Award dari Sgerrard

Salam,

Suka bangat bila 2,3 hari ni aku dapat award dari rakan blogger.. ni mungkin dorang dah mula ingat kat blog aku yang tak berapa nak chantek ni hehehe..


Kali ni aku dapat award dari sgerrard.. terima kasih yer sgerrard sbab bagi award ni.. semoga persahabatan dan ingatan terus berpanjangan hendaknya.

Dan moga sgerrard ceria2 selalu k..

Tapi aku kene jawab 2 soklan:

1. Ucap terima kasih kat insan yang tag kat kita tu dan jangan lupa link kan

Dah ucap terima kasih tadi kan sgerrard.. :) terima kasih ekk.. datang2 la selalu hihihi!!

2. Tag 15 orang blogger yang anda pikirkan olalala tropika! fantastic bola bola! yaa reba ya rebba! hehehe..

Camne nak pilih ni adoiii.. sebab aku sayang kat semua blogger yang sudi menjenguk blog aku ni.. nak kene pilih jugak ke? oleh kerana nak yang blog menarik gitu, aku kene tag jugakler kan..


3. Kene bagitau insan-insan yang bertuah kat atas ni menerusi chatbox dorang
Akan dilakukan lepas habis jawab soklan ni hehehe..

4. Nyatakan 7 perkara tentang diri sendiri
  • suka baby
  • suka makan
  • suka tido
  • suka shoppin'
  • suka berkelah
  • geli kat tikus
  • geli kat cicak
ok.. itu aje.. sekian :)

10 comments:

mr.curly said...

tq so much.. saye dh suh bdk despatch saye g amik award tu... hehe

mohd sasuke said...

trimas sudi kasik award...=)

Aidi-Safuan said...

aidi-safuan x dapat award? sedih!

krole said...

wuahhh tq2x...nnt krole bat heee

sale_ehs gerrard said...

emmm.. yer ler tu.. kt dtg slalu yerk... kt tgk atie.. hehehe

echah mashuri said...

waaaa....koleksi awrd :)

atie said...

tq sume sbb sudi amik award tu.. :)

Aidi-Safuan: jgn la sedih.. nanti saya tengah design award saya sendiri hehe.. nanti saya bagi ekk.. ramai lagi nak bagi ni..

kat echah-mashuri pun nak kasi gak..

qellissa said...

congrats for the award...=) suka shopping? samalah kita..hihihi..

♥xaturen♥ said...

salam tuan umah. semoga sihat selalu.. no!

:p

atie said...

qelissa: sama yer.. terapi tu.. terapi stress hehehe..

xaturen: insyallah.. moga anda pun sihat hendaknye.. :)

Iklan