Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Monday, July 19, 2010

Hari Bahagia..

Salam,

Semalam 18 Julai bertambahlah usia aku setahun lagi.. dan aku bersyukur masih diberi kesempatan untuk terus bernafas sehingga hari ini dan moga aku dipanjangkan umur, insyallah Amin.

Setiap tahun sejak aku berkahwin, biasanya hari ni aku akan masak dan menjamu keluarga ku makan dan menjemput adik2 ku dan sedara mara ku untuk bersama meraikan hari ulangtahun aku.. termasuklah beberapa jiran tetangga.. majlis yang aku buat bukan lah besar, sederhana jer..

Tapi tahun ni, aku dah bagitau husband aku, aku nak kelainan hehehe.. aku nak bawak anak2 aku mandi manda kat Desa Water Park. Dan alhamdulillah smlm, impian aku tu tercapai.. turut sama berpiknik mak, adik aku yen sekeluarga, ijon sepupu aku ngan farah adik ipar aku.. sambil mandi2 kami menjamu selera dengan KFC.. best!

Aku hepi sangat tengok anak2 aku puas bermain sane sini.. aku jugak hepi tengok mak hepi mandi manda.. aku jugak hepi tengok adik aku ngan wife dia hepi.. aku jugak hepi tengok farah ngan ijon hepi dan aku sangat hepi bila tengok semua orang hepi.. erk..berapa banyak hepi daaa... hehehehe!!! alhhamdulillah ..

Saksikanlah keriangan mereka..

Kepada suami aku, aku nak ucapkan sesuatu..

"terima kasih bang.. love u forever!"

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Semalam aku tak mampu nak berblogging lama.. penat sangat.. hehehe..
tapi bila dah segar sikit terus on encik dell aku ..
post ni pun aku perasan mcm ayat2 skema jer aku guna..
otak masih tepu lagi hehehe!!!

5 comments:

ROLLENS said...

Happy Bestsday Atie..... all the best......

Izan Ishak said...

Happy Birthday to u...
moga dikurniakan kesihatan yg baik, murah rezeki dan keluarga yg bahagia~~

nabilah abd rahman said...

hepi bezdays...semoga dumurahkan rezeki dan ceria-ceria selalu...:)

miszTERRA_SF_ said...

lum terlmbat kn nk wish epi bfday tuk sis atie??
epi bfday sis..moga brtmbah rezeki,umo yg pjg n pnuh pengisian..dlm redha ilahi sntiasa n all da bez salu

atie said...

tq sume yang wish besday.. moga kalian juga sihat2 hendaknya k.. tq so much.. :)

Iklan