Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Thursday, July 22, 2010

Mencari Tutor Sambilan

Assalamualaikum,

Hari ni bila aku tengok belog aku ni, macam ada yang tak kene.. serabut! ada part2 yang aku kene susun balik.. antaranya banner kawan2 tu.. jangan silap baca ekk.. bukan banner korang yang serabut, susunan aku tu yang takde susunan sebenarnye hehehe...

Photobucket
Ni yang tersusun indah dalam belog aku..

Aku gi jalan2 kat belog kawan2 malam ni ngan malam sebelum-sebelumnya aku ada la terperasan susunan banner korang.. cantik, sama saiz, sama padan, sama manis.. hehhehe dah melalut dah ni.. siap leh roll lagi.. aku pun nak wat camtu gak..

Photobucket
yang macam ni la aku nak huhuhu..
(tuannye belog maap yer saya amik wat contoh)

sebab tu lah aku nak cari tutor atau pengajar yang pakar dalam bab ni hehehe.. aku usha gak kat mane2 belog yang leh dapat tutorial pasal tu.. tapi tak la pulak jumpa.. jadi jika tuan/puan/cik/encik yang mana sudi lah kiranya mengajar aku yang tak reti nak buat ni.. aku sangat berbesar hati.. ribuan terima kasih aku ucapkan..

11 comments:

Aku Tom.Bukan Jerry. said...

kak try blog ni.. banyak tutor yg akak leh dpt.. ok.. singgah b4 pegi tido :)

http://kozumiro.blogspot.com/

atie said...

Bila dapat jer komen tom ni kak atie terus gi kozumiro nye blog.. aduhai..banyaknyeeer.. suka sangat.. tq ek..

Affan Ruslan said...

Salam kak. InsyaALLAH saya boleh tolong. Kalau nak, saya blh buatkan dulu, pastu baru ajar akak. Nak?

Kalau nak sila email saya di affan_far90[at]live.com dan bgtau saya apa yg perlu disdit.
InsyaALLAH saya blh editkan apa2 yg patut untuk blog akak.

Aku Tom.Bukan Jerry. said...

hoho. sama2 kak! singgah jap pas klas b4 g jumaat :))

atie said...

Affan: smlm akak cuba buat ikut affan bagi tu.. tapi takleh la.. nape ekk..

nas said...

atie ade xjoin geng blogger..??
kat situ banyak blog2 yang buat tutorial...blog yang aku tom bukan jerry gtaw pon ok gak...


jom bace entri terbaru nas:

ukiran buah-buahan yang menarik

atie said...

tak join agi ar nas, nanti saya gi intai2 sane lak.. a'ah blog tom pun dah banyak membantu.. tengs kat u ols yang bantu bagitau kat ner nak carik.. :)

Affan Ruslan said...

owh, maaf, saya lupa bgtau.
sepatutnya kt email saya tu;
affan_far90[at]live.com

Yang [at] tu gantikan dgn simbol @

Ala, kan email mesti ada '@'
Ada sebab saya letak ganti tanda @ tu hehe

Patut lah sy tunggu2 takde. Hehe. Tapi skrng dah much better.

Mijie said...

ala..mijie lmbt baca entry ni..klau x boleh tolong..:)

atie said...

takpe.. len kali kalo ada problem ape2 ke nak tanye, leh tanye kat mijie kan hehehe.. anyway tengs sbb sudi membantu.. :)

Mijie said...

hehe..ok3..bole je..:)

Iklan