Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Tuesday, July 13, 2010

Aku Rindu!

Salam,

N3 aku pagi ni agak emo sikit.. sejak dua tiga hari ni aku selalu teringat kat kawan-kawan lama aku.. terutama Bibi Sakuntala ngan Syed.. aku rindu kat dorang.. alhamdulillah masing2 dah pun berkeluarga.. aku terputus hubungan lebih dari 10 tahun.. bayangkan rindunye aku.. kami bertemu semua dengan bantuan rakan2 kat Facebook.. Tq Facebook..

Bibi sekarang ni sakit.. dia mengidap sakit buah pinggang tahap kronik.. dan aku harap aku dapat jumpa dia dalam masa terdekat ni.. aku rindu kat ko b! dan aku harap ko cepat sihat dan tabah hadapi ujian Allah ni.

Syed pulak masih tinggal di Jerantut.. alhamdulillah anak dah nak masuk yang ke-4, murah rezeki awak Syed..!

Insyallah, panjang umo aku nak gi jumpa gak sahabat2 aku ni.. aku rindu sgt kat korang!




Ni la Syed..

4 comments:

BUJANG SUSAH said...

Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..

Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan dan tutor 4 the latest read more.. tengok jgn x tengok.. sila klik disini
Semoga bermanfaat insyaAllah.."Sebaik-baik manusia ialah orang yang dapat memberi manfaat kepada orang lain"(Hadis riwayat Al-Qudhi).

"SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT"

P/S: Sedikit perkongsian dan renungan buat sahabat dan diri sendiri dari hamba yang hina jua serba kekurangan ini... sila klik
DISINI

"Sesungguhnya yang paling ditakutkan daripada apa yang aku takutkan menimpa kalian adalah asy syirkul ashghar (syirik kecil). Sahabat bertanya: "Apakah dimaksudkan syirik kecil itu? Baginda menjawab: Riak." (Hadis riwayat Imam Ahmad).
Wallahualam.

"Demi masa. Sesungguhnya manusia dalam kerugian. Melainkan mereka yang beriman dan beramal soleh serta saling menasihati untuk kebenaran dan saling menasihati untuk kesabaran". - Surah Al-Asr:1-3.

Blog anda bagus dan bermanfaat...!!! Teruskan menulis dan memberi info.. Semoga sejahtera dan sentiasa diberi keberkatan olehNya.. wassalam.

atie said...

insyallah.. terima kasih atas kunjungan saudara..

yastro said...

Sape la tak rindu kat kwn2 lame dulu..mcm kome yg kategori "otai" ni pun still calling2 lagi...
Apepun meedium terbaik nk calling diorg sumer dh tentunya FB...

atie said...

otai yastro: btul tu otai yas.. dah bertahun mencari.. akhirnye jumpa kat fb gak kwn2 lama tu..

Iklan