Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Monday, July 5, 2010

Buffered Earnings

Salam,

Sebelum ni aku selalu ronda kawannye blog.. dan selalu jugak la aku baca pasal n3 depa yang post pasal 'Buffered Earnings'.. memula tu jenuh jugak la aku nak paham apakah bendanye 'Buffered Earnings' ni.. tapi bila aku baca betui2.. aku selidik betui2 baru lah datang kefahaman tu..

Dan hari ni dengan bangganya aku (hehehe) buat pertama kali nye aku dapat 'Buffered Earnings' tu huhuhu.. walaupun tak banyak mana tapi tu sebagai satu semangat kat aku untuk terus berjuang (hahaha..kelakarnye siap nak berjuang tu) dalam arena pembeloggeran ni..


Tapi kan aku agak tak brapa nak paham la beberapa perkara.. minggu lepas aku busy giler dengan exam.. so kira traffic aku yang paliung rendah la minggu lepas.. mana aku sempat layan 'walkblogging' .. tapi dapat pulak aku 'Buffered Earnings' nih.. tu yang buat aku kompius ngan 'nuffnang' ni... wateber pun.. tengkiu ya 'Nuffnang'.

9 comments:

dunspeak♥ said...

tahniah dpt BE ;)

mimi said...

tahniah...moga earning tambah deras...
oh ya...
tolong klik text kt sidebar kanan atas blog tu ye....
thanks,,,
kalau sudi..

Qiey said...

congrate....tp if nak dapat bayak..
maintain Unique Visitr dlm 100++..
N folower 2 penting juga dlm Nuffnangers... pembayaran bufferd selepas ilang buffred kat page atas 2 hehehe Gud Luck

PiRates

atie said...

tq.. tq sbb sudi berkongsi info dan rahsia...

zaza said...

congrate dh dpt BE...!! ;)

zaza said...

congrate dh dpt BE...!! ;)

caliph shuriken said...

btul ckp Qiey tu.. try maintain UV 100++ dlm sminggu utk dpt BE ^^

atie said...

insyallah.. segala tips akan diingati dan dipraktikkan.. tengkiu ya caliph, Qiey

HAW said...

sy budak baru belajar.. BE tu apa?

Iklan