Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Wednesday, July 14, 2010

Wanita & Tupperware

Salam,

Aku sebenarnye tengah belek2 Tupperware nye katalog.. aku bukanlah pengguna tegar Tupperware Brands ni.. aku cuuma beli yang mana aku rasa nak guna jer.. macam bekas keropok, bekas susu, bekas milo dan beberapa bekas lainnya.. lagipun tau tau jer arr rege tupperware ni.. telan air liur dibuatnya.. nasib aku tak ketagih hehehe..

Ni aku just nak kongsi satu barang yang menjadi idaman aku hehehe.. tapi sebab regenye mahal, aku tengok ajer la ee..


tapi adik ipar aku beria2 benar nak beli benda ni.. dia sekarang tengah melobi husband dia hahaha!! takpe2.. beli la.. beli kat akak k heh heh!!

7 comments:

zures said...

suka pakai barang tupperware ni. sekarang dah ada macam-macam kaler yang menarik..

ASSOYFINGER67 said...

Wife aku kate...wanita dan tupperware memang tak dapat dipisahkan...kao tengok jer icebox aku...tempat tupperware bermesyuarat..he..he...

atie said...

zure: tu arr.. kalo tengok katalog mmg nak beli jer..

ASSOYFINGER67: hehehe.. ok arr tu tersusun kemas la tu..

echah mashuri said...

sis...suka tupware wane pink..hahah

atie said...

sya suka kaler oren.. soft.. ceria..

Rosmah said...

kak tie ....sayer pun tgh dok belek2 katalog tupperware gak....dok usha kot ader yg menarik..hehehe

atie said...

@Rosmah minat tupperware gak ek.. hehe..

Iklan