Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Friday, July 16, 2010

Award Pertama Tama

Salam,

Award? hehehe.. biasa aku tengok kawan2 nye belog, award dorang dapat tu dari kawan2 yang bagi direct mention award ni utk sape-sape.. tapi award yang aku post ni aku amik dari n3 AJ hahahaha!!!

nak tunggu org kasi award kat aku, hurrrmmmm takde ler.. takyah ler nak harap.. (sape la aku) hahahaha!! aduh sedeynye.. kesiannye aku.. :)

nama Award ni adalah INSPIRATION AWARD..


cantik award nih.. rama2 gitu :)


pastu jawab ler soklan AJ tanye tu..

BERIKAN KATA-KATA SEMANGAT PADA DIRI SENDIRI DAN PEMBERI AWARD?

UTK DIRI SENDIRI

"jangan cepat kecewa kalau apa yang aku harapkan tak memenuhi kehendak aku, aku kene usaha lagi!" huhuhu..

UNTUK AJ

"teruskan ys anda yer! aku perlu kawan2 seperti kamu yang sudi bantu aku!"

Thanks ek AJ~

Iklan