Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Monday, November 1, 2010

Cek ke-2 Nuffnang

Assalamualaikum wbt


Dia dah sampai.. semalam.. tapi semalam aku bizi.. tak sempat nak post.. bukan niat hendak menunjuk ataupun berbangga diri,, ia sekadar untuk mengukir senyuman pada masa hadapan.. macam tag line aku Hari ini aku menulis untuk kenangan hari esok..

Walaupun tak banyak mana, tapi setiap yang sikit itu tetap rezeki.. Alhamdulillah.. dan aku kini menanti cek ke-3 ku pula.. terima kasih nuffnang :)

7 comments:

cacing said...

jeles!

atie aizam said...

@cacing jgn la jeles.. bucaaaak!!! hehe..

LittLeMyRsHMaLLoW said...

jELEs ! juGaK !
kNApe nUffy mErAjuk nGn SAYe sEJak aKhir2 niH...huhu~

Puteri Dyla Qistina said...

tahniah ya atie :) senyum selalu~ :)

Cik SHiNJU said...

Salam...
wah...sonoknye..
baru dpt cek kedua dh boleh cash out lagi utk cek ketiga...saya tggu 6bln baru boleh cash out..huhuh

Mama Zharfan said...

congrats yer :)

Bulan said...

tahniah kak atie~

Iklan