Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Saturday, November 27, 2010

Berdua Aje..

Anak2 takde kat umah.. last week kan aku balik kampung beraya kat sane.. so dorang ditinggalkan ler atas permintaan anak sulung aku tu.. memang tiap2 tahun macam tu.. bulan 12 jer dia mesti mintak hantar balik kampung cuti sekolah panjang.. kalau dah tinggal si abg kena lah tinggalkan si adik jugak.. mulanya si adik tak nak.. berbelah bagi macam biasa.. lelama bila tokwan pujuk.. cair terus hehe.. takper lah.. biarlah dia nak beramah mesra ngan tokwan n tok dia lama sikit.. so sampai hari ni dah hampir seminggu rumah aku sunyi dari jerit pekik anak2.. nasib aku bzkan diri ngan buku sebab aku ada exam khamis lepas.. tapi jumaat..sabtu.. dan hari seterusnya aku nak buat apa? blogwalking jer? hehehe...

Kalau khamis lepas aku gi KLCC, hari ni pulak aku gi AmpangPoint.. tapi sebelum tu aku singgah makan tengahari kat Restoran Nasi Ayam Mas kat Keramat.. sedap woo nasi ayam kat situ.. aku gi Ampang Point pun ada tujuan.. aku ngan hubby nak buat spek mata baru.. aku nye spek mata dah bercalar balar.. makin fenin aku dibuatnye.. hubby pulak spek dia hilang ntah ke mana.. nasib ler power spek dia tak kuat.. tak pakai pun takde lah terjejas sangat aktiviti harian dia.. mana hilangnye pun aku tak tau.. ni mesti kerja si kecik ni si amira.. bulan lepas dia sorok spek aku.. sure spek abah dia pun dia sorok.. tapi muka selamber jer dia kata "adik tak main sepek abah pun" hehe.. so terpaksalah buat baru..

malam nak makan ape ekk? hehe.. gi Garden lar kan kan..

4 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam atie..trbalik lak kiter.K.atie klu bln 12..riuh rendah umah sbb anak2 blk..klu ari biasa berduaan aje lar...

Farihah Ahmad said...

hahahh. mcm anak buah saya, haritu dia rosakkan brg, dia cakap, bkn dia yg buat, tp teddy bear dia ;p

atie aizam said...

@kak atie hehe.. mesti perasaan seronok kan kak macam mertua atie.. bulan 12 cucu2 dari KL balik.. tu tak sampai hati nak bawak balik cepat.. :)

atie aizam said...

@Farihah so sweet la anak buah farihah tu hehe.. mesti nak marah pun tak jadi kan..:)

Iklan