Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Saturday, November 13, 2010

Banana's Stories 1st GA

Assalamualaikum wbt & Salam Sejahtera

Pepagi buta ni aku terlebih rajin pulak siapkan tugasan2 yang diberi oleh teman2 blog..
kalau tak buat segera, entah bila aku akan siapkan pulak
daripada tertangguh aka terlupa
baik siapkan cepat kan kan :))

aku ditag oleh tuan umah untuk join GA ni --> Enna
terima kasih yer Enna



Menurut Enna, aku perlu meneka yang mana satu teman Enna si Noritah dalam gambar kat bawah ni..
adakah A atau B atau C???

Jawapannye: A

betui la!! betui la!! kan kan.. hehehe..

2 comments:

Enna Banana said...

awwwww..thanks tau joined ga enna yang agak merepek nih,
saja jeh buat suka-suka:P
neway later i will tell u what the exact answer eh..then bagitahu samada dee layak ke tak masuk ga nih,
agak misteri disitu ^.^
thanks again darla! :)

Hezesuze said...

nak join tapi lom buat homework lagik hehehe

gud luck uols

Iklan