Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Thursday, November 25, 2010

UTM vs KLCC

Kol 8.15 pagi aku dah kuar umah hari ni.. aku ke UTM, Jalan Semarak sebab aku ada exam pagi ni.. Paper Training Management.. Alhamdulillah aku dapat lalui dengan penuh tenang.. Tamat paper kol 11.30 pagi.. Mr.S datang jemput aku.. nak gi tengok wayang hehe.. ingatkan tak jadi kan kan kan... senyum sampai ke telinga ler aku..

Sampai TGV KLCC dalam kol 12.00 thari. mata dok melilau nengok kat screen citer ape yang menarik.. alamak banyak citer lambat lagi nak tayang.. paling awalpun kol 1.45 ptg.. takkan nak tunggu kot.. hurmm kol 12.10 ada satu citer.. ahhhh.. belasah jer lah.. kami terus rembat 2 tiket belakang sekali.. tak sakit leher nak tengok hehe.. dalam hati kata "harap2 tak sakit hati nengok kot2 ada wayang free kat depan nanti" huhu... dah lah lambat sempat lagi que beli popcorn ngan air hehe..

inilah citer yang kami tengok

Lepas habis citer tu kami terus gi cari makanan.. lapar derrr.. plan awal nak gi makan kat kedai makan AhChong kat Kampung Baru... dalam masa turun ikut eskeleter kat Chilli's tu aku nampak Restoran Ayam Penyet.. saje je tanye kat Mr.S .. sekali tu dia nak daaa makan kat situ hehe.. aku sengih jer ler.. apa salahnye cuba kan kan.. 1st time aku makan Ayam Penyet ni.. pedas ko sambal yang dia kasi tu.. walaupun aku 'darah minang' aku tak mampu layan kepedasan sambal ayam penyet tu.. giler pedas!! berpeluh aku dalam KLCC tu..

gambar cilok encek google punye.. tak bawak kemare der..

Aku puashati hari ni.. semalamnye aku tunggang langgang dengan buku.. tapi masih sempat ngadap pc hehe.. hari ni aku enjoy!! terima kasih Mr.S.. terima kasih temankan aku tengok wayang..

4 comments:

Hezesuze said...

gud luck uols

zora said...

lo...blja kat utm ke?sy pon sme gak...:)

atie aizam said...

@Hezesuze thanks awak :)

atie aizam said...

@zora awak pun kat utm ekk.. cos ape tu?

Iklan