Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Monday, November 1, 2010

Bayi Tercampak Ketika Kemalangan


5 orang terbunuh dalam kemalangan yang membabitkan sebuah van dan proton wira.. menurut sumber, kemalangan berlaku bila proton wira termasuk jalan bertentangan ketika hujan yang turun sejak awal pagi.. jarak penglihatan juga dikatakan terhad.. agaknye time tu hujan lebat kot, sampai tak nampak jalan depan.. kenapa lah tak cari tempat berhenti dulu kalau2 mmg tak nampak jalan depan..

Aku penah lalui pengalaman macam tu masa balik baling aritu.. cuak toksah citer lak.. hubby drive pun slow giler.. dgn kabus nye.. hanya nampak jalan yang suluh betul2 depan keter.. ketika tu hanya doa yang tak putus2 kat mulut kami.. sebab takut bertembung dengan kenderaan lain dari arah bertentangan.. takut dorang tak nampak.. kes macam ni la kot..

Marilah kita sama2 sedekahkan al-fatihah buat mereka yang terkorban.. al-fatihah.

4 comments:

kakngah said...

Al-Fatihah...

Hezesuze said...

sebab tu kalo ujan weols suka drive line kiri jek...

Puteri Dyla Qistina said...

Al-Fatihah.. Semoga keluarga diberi kekuatan untuk ujian ini. amin..

AiDa AzRyN said...

Al-Fatihah~

Iklan