Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Tuesday, August 23, 2011

Iftar ITTAR DPP 2011

Alhamdulillah.. acara tahunan mengeratkan tali persahabatan antara aku & rakan class DPP ITTAR tahun 2003 berlangsung dengan sangat meriah ahad lepas 21hb.. tahun2 lepas kami berkumpul di hotel2 tapi kali ni kami berkumpul di perkarangan rumah seorang rakan sekelas aku.. dan rasanya ia akan menjadi tempat pertemuan kami pada tahun-tahun akan ddatang..

Juadah disediakan oleh kawan aku sekeluarga.. sedap sangat.. anak aku sampai hirup masak lemak siput dan daun keladi yang mereka sediakan.. dasat2!! hihi.. BBQ jangan cerita lah.. bako2, habiss.. bako2 habis ngee~ kami ada juga bawak kueh2 penambah hidangan.. aku? aku tak bawak apa2.. hihi.. aku x sempat nak masak sebab aku baru sampai dari Skudai.. nanti aku citer apa yang aku buat kat Skudai tu ekk ..


inilah antara hidangan yang ada..


banyak lagi.. lupa nak snap.. ngee~


selaku ketua rombongan, aku bantu bab potong memotong jerk :)


inilah sebahagian rakan sekelas yang hadir..
terima kasih banyak2..
terima kasih yer tuan rumah (yang berbaju coklat tu yg dok sebelah aku)
makanan yang disediakan,, mabeless!!


si baju hijau tu anak bujang aku..
gaya ader.. bila jolok bola habis melantun tak tentu hala hahaha!!
seronok dia dapat pegang kayu tu..


yang depan tu anak dara aku.. mira
yg aku dukung tu.. anak member aku..
pinjam kejap.. rindu kat anak buah yang dah balik kg..

tu lah sebahagian gambar2 yang dapat menggambarkan kemeriahan aku berbuka puasa bersama adik2 ITTAR aku.. kalau ikutkan banyak lagi gambar yang ada.. berjela entry3 ni karang hihi.. aku ada something nak cakap kat adik2 Ittar aku..

buat adik2 ITTARku,

"kakt sayang korang semua.. semoga persahabatan ini kekal hingga akhir hayat yer.. "

Note: dalam group ni aku yg paling senior.. so sbb tu aku dijadikan ketua segala plan yg ada hihihi.. gasaklah.. nasib aku ada pembantu2 yang sgt rajin :) kan sus kan.. kan ina kan hihihi :)

4 comments:

OK-PC said...

mabeles...memey ar best sesangat!so sape2 yang xdatang tu,erm..lain kali cuba ye untuk datang...dalam 365 hari,sekali je dapat kumpul2 macam ni..huhu..papehal, SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI DARU GUA SERTA ISTERI BESERTA BABY (hehehehhe)..

atie aizam said...

@OK-PC: dorang yg tak datang tu ada sbb yg x dpt dielakkan lah tu.. xpe.. next time insyallah.. Selamat hari raya juga dari kami sekeluarga.. maaf zahir dan batin..


pst: erkk mmg dah ada baby ke? hhihi x tau pung!!

OK-PC said...

Hehe..Baby Raya, dah masuk sebulan lebih kakti..(malu2)

atie aizam said...

@OK-PC: sabo jer lah.. malu pulak.. malu xpat duit raya nanti hehe.. lelaki ke pompuan? nama ape?

Iklan