Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Sunday, February 19, 2012

Emosi Ibu Hamil Ini Terganggu


Aku ingin menangis
tapi aku tak boleh menangis
Aku ingin berduka
tapi aku tak boleh berduka
Aku ingin memikirkannya
tapi aku tak boleh banyak berfikir
Malam ini anak-anakku tiada
Aku ingin mereka bersamaku
Sunyi rasanya rumah ini
tanpa suara-suara mereka

Sedih, pergilah kau jauh dariku
kerana sedih akan buatkan aku menangis
aku tak mahu menangis
kerana menangis akan membuatkan aku sakit
aku tak mahu sakit
aku tak mahu tekanan darahku meninggi
aku tak mahu menjadi penghuni MHKL lagi
aku tak mahu menghuni MHKL lagi kerana sedihku ini
pergilah sedih, pergilah duka..
kembalikan ceriaku
kembalikan gembiraku..
wahai anak-anakku,
mama rindukan kalian berdua.. :(

10 comments:

rynas said...

sedihnya bunyinya...sabor nyer...tak elok sedih2..

ummiross said...

Salam Atie, ummi pun lama tak singgah sini..
Jangan sedih2 ye Atie, anak2 ke mana tu?

ps:kain tu Atie takde yang besar, size standard je, kebanyakan stok masih ada, kalau nak confirmkan baliklah ye,tq

atie aizam said...

@rynas: alhamdulillah.. anak2 dah balik..

atie aizam said...

@wsalam ummi.. anak2 tak gi jauh tapi terasa sangat jauh klau dorang takde..

pasal kain tu yg ada standard jer yer.. xpelah.. klau ada apa2 nanti atie contact ummi yer

LadyBird said...

jangan sedih2 lagi... :D...

penghibur hati dah balik.. :D

eMMe said...

jgn la sedih... ceria2 kan diri anda sis, take care, takot effect kat baby, tak elok la...

munna said...

aduhai....sedihnya.... sabarlah Atie....

Arizakiah said...

assalamualaikum atie...
akak dah kembali.....lama sungguh tak berblogging..kadang-kadang terasa nak tutup terus tapi rindu masih menyapa....

atie aizam said...

@Lady Bird, @eMMe, @munna: dah tak sedih dah .. :)

atie aizam said...

@Arizakiah: waalaikumussalam, nape akak nak tutup terus? harap akak masih aktif dan terus aktif yer..

Iklan