Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Monday, January 10, 2011

Facebook Kami tidak bersetuju Ana Raffali menang!

Adoiiii.. ni lagi satu.. rasanye tak patut ler dorang buat facebook camgini.. walaupun tak puashati dengan keputusan AJL25, bila page ni dibangunkan ianya seolah2 menghina Ana Rafalli.. admin kata tujuannya bukan nak kutuk2 Ana.. tapi nak luahkan rasa tak puashati dengan keputusan AJL25 nih.. so jangan sentuh nama Ana Rafalli nih kat page tu.. aku rasa dia pun tak tau apa2.. sure sedih giler bila umum cakap2 dia tak layak dan sebagainya..

ni lah page nyer.. sian budak nih..

kalau tarik balik.. korang rasa takde kesan ke keatas Ana Rafalli nih?

sekejap jer dah 1.062 orang like..
tapi ada yg like sbb nak komen membantah page nih diwujudkan..

aku sebenarpun bukanlah peminat Ana Rafalli
cuma aku rasa nak tulis apa yang aku rasa tak patut berlaku jer...
so ANA RAFALLI.... be STRONG!

8 comments:

Izan Ishak said...

kesian pulak ana raffali ni kan. bukan dia yg nak dia menang, dah tentu2 juri profesional yg pilih kan~

rara said...

dh rezeki die menang kn..

atie aizam said...

@Izan Ishak: tu la pasal izan.. tak pasal2 ana kena..

atie aizam said...

@rara: betul tu.. sape sangka kan..

lionteen said...

la..siap ade fb gitu lak.
bia la die klau die dah menang.
ntah pape la drg ni kan.

atie aizam said...

@lionteen: sure dia rasa nak pulang balik award tu kan..

sab said...

hurm..entah pape nth..haih...

Ms. Dyla Qistina said...

be strong ana, kesian juga dengan grup2 yang (-) ni, cukup bagus andai manusia2 ni stop2 la sesape yang suke ngutuk org len, x rasa nanti kena kutuk balik ke? @_@. cukup3x~

p/s:AJL bukan end of life. journey still long.

Iklan