Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Friday, October 29, 2010

Pemenang Hadiah Sampingan1 Round 2 LD1AA

Assalamualaikum wbt & Salam sejahtera

Hadiah Sampingan 1 Round2 LD1AA


Hadiah Sampingan 1 Round 2 LD1AA sudah ada pemenangnye.!!!

niat atie nak guna khidmat seorang blogger tak dapat ditunaikan kali ini
kerana kesibukkan beliau
tapi takpe.. pakcik random kan ader..
jadi masih menggunakan khidmat:

tapi kali ni guna List Randomizer..
nama yang berada di nombor satu (1) adalah insan yang bertuah yang dicari :))

senarai peserta pusingan ke2 sudah pun bertambah
untuk cabutan sesi ke 2 ini adalah dari kalangan mereka yang menyertai GA ini sehingga pukul 1.00 tengahari tadi.. jadi kepada yang baru menyertai selepas tepat pukul 1.00 tengahari ia tidak disenaraikan untuk sesi ini k.. mereka yang tersenarai adalah seramai 83 0rang
dan... PEMENANGNYE adalah....

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

Siapa dia??!!
Mari kita tengok...




Tahniah!! Kepada pemenang
sila mengesahkan kemenangan anda di sini..
Tempoh pengesahan akan dikira bermula dari pukul 1.25 ptg hingga 4.25 ptg ini.


kepada yang lainnya yang tidak berjaya untuk sesi ini,
nama anda akan dimasukkan ke Hadiah Sampingan ke2 LD1AA :)) pemenang yang memenangi hadiah sampingan tidak lagi dicalonkan untuk sesi hadiah sampingan yang lain yer.. tetapi anda tetap berpeluang untuk merebut hadiah utama.. Terima kasih.

5 comments:

n4dh!3r4 said...

aiseh.. miss 1 no je.. hehehe

Kehelan said...

yeahhhhaaaa!!!!

alhamdulillah!

sy mengesahkan kehadiran saya!

hihihihih

Hezesuze said...

owh xde rezeki weols...
tahniah pada yang bertuah

atie aizam said...

@Kehelan TAHNIAH!!!!!!!! minta email pada saya nama & alamat untuk sya poskan hadiah tersebut.. mungkin boleh dpt awal..

TAHNIAH!! sekali lagi..

atie aizam said...

email: atie_aizam@yahoo.com

Iklan