Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Tuesday, October 26, 2010

JOM JADI FOLLOWER GADIS KAMPUNG

Assalamualaikum wbt

Create your own banner at nukilangadiskampung.blogspot.com!
Contest RM101? Sape mau?

Join contest lagi.. kali ni dari blog DeSIgn ARt's GaDis KaMPunG
Untuk join contest ni kene penuhi syarat2 yang ditetapkan.. Klik banner kat atas ni untuk info lanjut.. tapi yang paling penting, maklumkan anda dapat tahu contest ni dari siapa? huhu..

Ini adalah syarat2 yang telah saya penuhi..

Syarat pertama, Saya telah jadi follower awak ke 245 yer.

Syarat ke-2 pulak nakkan saya buat entry pasal contest ni.. dah .. inilah entry nye.. yang bertajuk: JOM JADI FOLLOWER GADIS KAMPUNG

Ni syarat ke-3.. Saya dapat tahu tentang contest ni pun dari rondaan blogwalking saya.. ramai kawan2 yang jdah oin contest ni.. tapi bila sampai ke blog syakila ni jer buatkan saya terfikir..
"join lah.. macam best jer" hehe... ni url nye: http://nurnuha-syakila.blogspot.com

Syarat ke-4 pulak kene tinggalkan komen kat belog Gadis Kampung, lepas ni saya akan segera ke sane ekk..
Dan syarat yang terakhir.. kene letak banner kat sidebar.. tengok--> letak kat bloglist lagi hah..
ok.. sekian

1 comment:

^linas^ said...

join
http://fullestslife.blogspot.com/2010/10/1st-lucky-draw-by-atie-aizam.html

Iklan