Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Monday, October 4, 2010

Majlis Hari Raya 2010 Keluarga Ku

Salam,

3,4 hari ni aku tersangatlah bizinye.. semua ni sebab kuarga aku wat Majlis Hari Raya merangkap Majlis Menerima Menantu.. dan tulang belakang majlis tak laen dan tak bukan----> aku ngan husben aku ler.. adessss.. penat giler!! dan lagi satu keje giler pada hari yang sama.. aku lari kejap dari majlis sebab nak duduk test kat UTM hukhuk.. boleh gitu?

Majlis yang berlangsung sekitar kol 3 petang dan berakhir kol 12.30 malam.. sangat meriah dan sangat happening.. alhamdulillah dengan cuaca yang sangat baik, majlis dapat berlangsung dengan jayanye.. terima kasih gak kat adik2 aku yang tolong aku..

Meh kita layan gambar2 kat bawah ni jom..

Yang ni gambar malam sebelum acara esoknye.. Malam Masak Memasak..

Ini lah Mr hubby aku.. 1st time publish nih hikhik :)


Mr hubby ngan adik sepupu aku dan bakal adik ipar aku lagi nanti.. insyallah..
dorang ngah masak nasi impit, rendang, kuah laksa..

Ni adik bongsu aku..

Now pulak gambar2 sekitar majlis berlangsung dari pukul 4.00 petang sehinggalah majlis berakhir.. alhamdulillah.



Ini ler pengantin yang diraikan.. Erman & Ros


Alhamdulillah semua dah siap..
time ni aku gi amik test kat UTM hikhik..hancuuuus!!

Ni member ITTAR dulu.. Lin.. dtg bersama Emy ngan anak2 & adik..
Yati ngan Farisya pun ada.. thanks yo!

Ini pulak.. member UTM.. Sarah, Nizam, Saiful, Nora & Kawan Nora.. thanks beb!



Aizul & Dal pun ada.. dtg ngan hubby masing2.. tkasih ye sebab sudi datang.. :)


Yang ngah dukung anak tu rakan masa IKM dulu.. kakak ina..
dtg bersama keluarga gak.. thanks kak! love u!


Ha.. yang ni.. my best best fren.. Dena..
aku terkejut & terharu ko datang dena.. miss u so much dear!.. uwaaa.. nak nanges.. !!

eee.. gambar2 lepas raya ni mengerunkan aku hikhik.. aku makin tembum lor.. adusss..kene diet nih.. mampu kah aku.. tungggu!! kalau ikutkan banyak gambar2 yang aku nak buh kat sini tapi sebab masa yang aku ada tak berapa nak izinkan so ini jer ler yang dapat aku titipkan untuk teman2 sume..


1 comment:

gdoupt_monster71 said...

kalau ade kelapangan insyaALLAH boleh dtg...

Iklan