Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Wednesday, October 6, 2010

Cek Pertama Nuffnang

Salam,

Haritu aku dapat email dari HSBC.. macam kat bawah ni.. orang kata kalo dah dapat email ni, insyallah 2,3 hari lagi dapat lah cek dari En Nuffnang tu.. tapi selagi aku tak dapat cek tu selagi tu lah hati aku tak senang.. ialah kan.. kan baru2 ni Encik Nuffnang hangin ngan kes Click-Fraud tu..


Tapi hari ni aku mendapat sesuatu yang mengembirakan dari hubby... Sesuatu yang aku tunggu hampir 2 bulan ko.. start posa sampailah nak habis raya hehehe... Aku dapat cek dari Nuffnang!!! 1st cek tu.. apalagi, habis aku canangkan kat adik2 aku yang dok pelekehkan aku pasal ni hehehe!!! haaaa amik ko!! jeles tak hengat!! mula lah kuar statement jeles dorang tu... "alaaa.. bukannya ribu2 pun" jeles lar tu!! hikhikhik..

walaupun tak banyak (sebab tu aku blankkan hehe) tapi aku puashati hikhik.. aku ada 2 lagi cashout pending.. harap yang 2 tu pun takde masalah.. insyallah. alhamdulillah :) tkasih yer Encik Nuffnang.. tkasih daun keladi.. :)

23 comments:

blog-tips-kurus said...

waaa...tahniah! sila belanje wa:) toche..merci beaucoup!

Robot | Sakti said...

tahniah.
dah dapat dah.:)

kita baru je stat.hehehe



Merapu tapi bukan Mengampu

♥ suE said...

tumpang lalu, tumpang lalu...hahaha~ kompem xtido malam dok ngadap cek tue kan...

xpe2, sy sebagai saksi ingin menyatakan yang cek itu sebenar2nya sah n wujud...

hahaha~

CiK QiQi said...

wah..gembire le cikatie kite ni kn..hehehe..Tahniah3333333333

munna said...

tahniah.... boleh belanja makan cendol lepas ni... kalau dah dpt 1st cheque lagi bersemangat rasanya...

atie said...

@blog-tips-kurus time kasih :) .. banjer minum teh tarik? boleeeeh! hehe

dakpipimerah said...

haha,,kite dh lama buat,,bru je letak kat blog,,haha

atie said...

@suE xtido?.. tido lena arr sampai mimpi2 ngan cek tu hahaha!!! patut arr mood bagus jer karok semalam hehe..

atie said...

@dakpipimerah takpe.. pelan2 kan.. :)

krole said...

wuahhh tahniah atie~

SYaMiLa said...

tahniah...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam atie..bila nkbelanja k.atie nih!nk gak rasa duit nuff atie....

atie said...

@munna bersemangat tu mmeg ler bertambah tapi bila berdepan ngan kebizian melampau langsung tak mampu nak bw hehe..

atie said...

@cikqiqi time kasih :) hepi sgt..

atie said...

@Robot Sakti time kasih ekk.. takpe.. nanti awak pulak dapat cek camgini :)

:: BLUEDIANTHUS :: said...

tahniah ye..:)

atie said...

@krole trime kasih :)

atie said...

@Syamila trime kasih:)

atie said...

@Kak atie boleh aje kak.. hehe.. :)

BUNGA said...

bestnya kak.. rezeki tuh...
saya tunggu balik mesia nantila baru cash out :)

atie said...

@BUNGA wah.. tentu bunga nye collection tinggi..

atie said...

@BLUEDIANTHUS time kasih :)

alienelliz said...

bestnya!!! ni yg jeles ni..hehe

Iklan