Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Wednesday, September 22, 2010

Rombongan Pengantin Part2

Homestay

Salam,

Ni sinambungan cerita aku pasal majlis kahwin adik aku minggu lepas.. n3 kali ni aku nak citer pasal homestay yang kitorang duduk tu.. kat Kuala Dungun.. dari situ nak ke Kuala Terengganu kira2 63km hikhik.. boleh tahan jauhnye..

Kami dok sane 4hari 3malam.. cukup selesa.. alhamdulillah.. sewa pun tak mahal sgt.. cukup untuk 29 orang tetamu untuk bermalam.. cuma sape yang teringin dok sini kalo yang hadir lebih dari 20 org.. bawak2 ler toto ngan bantal sendiri ekk hehe.. tuan umah dah sediakan 4 buah katil 3 toto.. tapi sebab ramai kan kan.. tak cukup ler hehe.. ader yang tido beralaskan tikar jer.. tu yg bujang2 ler..
suasana kampung.. best! pagi2 dengar ayam berkokok..


ni ruang tamu.. sangat luas! kami tido kat pan tv jer hikhik..

ni pulak view ruang tamu gak.. tapi sayap kiri umah..

Bilik tidur 2 Makcik & Pakcik aku tido sini

Bilik tido 3 Abang aku, isteri ngan anak2 dia tido sini

Bilik utama.. cantik! yang ni bonda ngan ayahda aku tido hehe!!


bilik tido 4.. cuma ada katil single jer.. bilik besar beb!

ni pulak ruang makan a.k.a ruang gosip org2 tua hehehe!!!
Kalau kat ruang tamu dah penuh.. kat dapo ni pun boleh tido.. luas giler!!

Haa... ada yang berminat? cewaaah!! promote ler pulak.. part3 nanti aku citer pasal hari nikah pulak ek..

9 comments:

Ezao' Edogawa said...

wah! dh mcm promo bilik hotel plak dahh.. hihi

atie said...

@Ezao'Edogawa hikhikhik.. sbb suke kot tempat tu.. :)

diriku said...

kemas rumah 2..teratur n kemas je..he2

intan said...

menarik..
selama ni ingat rumah homestay x brp elok..rupanya bagus juga kan..

seposeng karat said...

besor jugak umah nie..cam best je

atie said...

@diriku memang kemas.. macam umah org duduk.. dijaga rapi.. peti es pun tak berbau..

atie said...

@intan same la ngan atie memula bila plan nak dok homestay.. ingatkan simple jer la.. tapi rupanya provide perabot bagai.. selesa la.. ni kali ke2 stay kat homestay.. yg 1st lagi best tapi syg tak amik gambar..

atie said...

@seposeng karat boleh tahan la besonye.. budak2 leh berlari sane sini la main2.. :)

.s.o.f.i.a. said...

macam selesa gila ja............... menarik!!!

Iklan