Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Tuesday, September 21, 2010

Award dari Iza Teratak Usang

Salam...

Dalam aku fenin2 paler ngan malware yang menyerang aku & kwn2 aku, aku dapat sesuatu yang buat aku senyum kejap.. sbb dpt award.. kejap jer la sebab aku kene settlekan dulu prob aku ni hah.. dan lepas semua aku buang.. aku ganti baru.. dan bila kwn2 kata belog aku bebas dari malware.. baru lah aku puashati.. alhamdulillah.. :) suke.. ssuke!!

Berbalik pada cerita award ni.. award ni adalah pemberian dari iza empunya Blog Teratak Usang.. tkasih ekk awak sbb bagi award ni.. :)

Aku kene jawab beberapa soklan la..



1) apa yang sedang bermain di fikiran you all sekarang?
legaaaa... malware settle!

2) apakah nama samaran you all?
atie .. tu nama vetul ler.. bukan shamar2.. :p

3) berikan 3 orang yang you all sayang.
Ayah & Ibu
Mak & abah
Suami & anak2ku

4) panggilan untuk si dia?
Yang/ abang

5) hadiah yang you all impikan dari seseorang yang istimewa.
ader ler.. (malu ahh) :p

6) blog mana yang you all suka visit?
Semua belog yang datang berkunjung belog aku der..

7) tag kan kepada 15 blogger you all [wajib ambil nie]
byknyer... hutang dulu ekk... esok aku pikir balik hikhik.. boleh camgitu? :p


1 comment:

SSS Admin said...

Salam Sejahtera Tuan/Puan,

Kami di Satu Sekolah Untuk Semua (SSS) amat berbangga dan berterima kasih di atas sokongan Tuan/Puan dengan memaparkan logo SSS di laman citra Tuan/Puan sebagai tanda sokongan.

Laman citra Tuan/Puan adalah kini tersenarai di senarai e-Patriot kami.

Sekian, terima kasih.

"SATU BAHASA, SATU BANGSA, SATU NEGARA"

Admin SSS

Iklan