Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Thursday, September 23, 2010

Alunan Gergaji Ismail Jejaka

Salam,

Dasat giler uncle ni.. Ismail Jejaka.. sape dia? ko kenal? aku pun tak kenal? hikhik.. tapi hari ni aku dah kenal uncle sikit2.. ramai yang tengok Ismail Jejaka ni kat HMI pagi tadi.. aku tak sempat tengok.. aku tengok kat laman blog seorang teman.. main musik ngan alatan macam biola.. piano.. dan lain2 alat musik tu dah biasa.. biasa sangat!! tapi ni main muzik ngan gergaji.. taakde not2 statik.. semua ikut gerak hati dan telinga jer.. tapi memang power!!

Nape uncle ni tak femes kat Malaysia ek? tapi uncle ni dikatakan femes kat dipersada antarabangsa.. bukan calang2 nih.. dasat!.. harap lepas ni lebih banyak la cerita tentang Ismail Jejaka dipertengahkan..

Jom layan alunan gergaji beliau..

7 comments:

relevan said...

Ismail Jejaka..dulu dulu lagi sudah femes..sekitar tahun 80an tak silap..

atie said...

@relevan ooo yer ker.. takpe.. mayb sya lupa atau masih kecik kot time tu.. harap lepas ni beliau dikenang sepanjang zaman..

Hairil Rizal said...

"Kera dihutan disusukan, anak sendiri mati kelaparan"

Terlepas pandang local talent??

atie said...

@Hairi Rizal bukan terlepas pandang local talent tapi mmg tak tau pun sebelum ni hikhik..

pst: sangat berbangga dengan bakat anak tempatan seperti Ismail Jejaka

Hashira Yusoff said...

wah3..hebat la p0k cik nuu. suh la dia uat c0ncert jelajh 1 Malaysia..bwu femes. hik3..

-->kunjung balas. ^__^

.s.o.f.i.a. said...

thumbs up!!!!!!!!!!!!!

Encik MT said...

hebat la beliau! haha!

Iklan