Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Tuesday, September 21, 2010

Attack Page!

Salam,

Adehlah.. jenuh aku mencari..
dah aku buang.. ada lagi.. aku buang yang lain pulak..
ada lagi jugak.. kat mane lagi aku nak cari benda ni..
hilangkan mood aku jer nak berBW malam ni..
petang tadi ada rakan blogger dah tegur benda ni..
tapi sebab aku busy sikit aku takde la nak settlekan benda ni..
kasi nyah dari belog aku..
tapi malam tadi seorang lagi rakan blogger tegur benda yang sama..
ni parah dah ni..
so aku dengan penuh usaha mengeledah belog aku ni..
anyway.. tkasih yer mira_nas sebab bagitau problem ni..
dan trime kasih gak kat blogger ptg tadi..
aku lupa arr nama ko hikhikhik...

ni la problem aku.. dari infovarious.com ..
aku terpaksa delete..
nanti kalo dah ok aku join balik link ko ekk..
aku harapproblem ni dah takde..

14 comments:

Zaer!! said...

2 la pasal kak!! Time lak die nk terjah blog kite.huhu.xpe2! mesti ade penawarnya!!..;-)

Nur Areefah said...

banyak laa benda-benda yang tak sedap sekarang nih..my page pun ade malware detacted if bukak gne chrome..sadis sungguh~
-Nur Areefah

BUNGA said...

sy pun ada prob sama jugak dari link tu.. tp dah buang link pun masih ada lagi.. x taula mana nak di buangnya lagi... adeih... penat...

amira said...

ada lagi yang... cari betul2.. huhu... nanti orang takut nak datang blog kamu..

CiK QiQi said...

sabo c.atie..sabor...qiqi pon kna attack gk smlm..hmpeh btoi malware nie

Nobita Sensei said...

bahaye betul..cane nak detect ek?

atie said...

@zaer meh la share ngan akak.. ape penawarnye hikhik..

@Nur Areefa tu arr.. sadis!!

@BUNGA same ekk.. mira kata ader lagik.. uwaaa!!

@amira uwaaaa!!!! ader lagi!! nak kene bilas byk kali nih.. mmg visitor kurang sgt wlpun bw kencang huhu!! adess..

@Cik QiQi sabo lah ni hehe.. satu hal pulak nak kene geledah belog ni satu2..

atie said...

@Nobita boleh detect ke? detect lepas kene boleh ler.. sbb takleh masuk belog hehe..

Kenzo said...

yeah...kapersky saya pun detected~

Anip™ said...

kene juga kew..hmm

atie said...

hukhuk.. abis byk bende dah delete.. tpi still ader.. help!!!

.aira. said...

haish, samelah, malware amatlah berleluasa. sampai terpaksa tukar link blog, hilang visitors sikit , tapi before this visitors pon takdelah bnyak sgt. HAHA


new entri xD :
TIPS MENGENAL PASANGAN ANDA

warez-bidi said...

nak tanye apa itu malware??

Download movie free said...

sory nak tanye sikit apa itu malware

Iklan