Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Monday, September 6, 2010

Bengang!!

STREAMYX PROBLEM PULAK.. semalam

petang ni baru ok..

Semalam call telekom, dia kata semua Ok..
tapi nape takde internet access kat umah aku!!
Last2 dapat tau port (betulke aku eja hikhik) rosak..
Semalam leh online pun sebab aku guna jirannye line
xperlu password huhu..
kol 12 mlm dia dah offkan semula..
siang pun dia tak on kan..
sbb tu aku tak leh nak BW hehe..
maaf yer kawan2 yang sudi singgah kat sini..
kan ku balas jejak anda semua malam ni
insyallah!!


Len kali takmo! takmo! takmo! camgini tau Streamyx!

7 comments:

Anip™ said...

huh..sianyer..sabo2..hoho

amira said...

sabo okess~~ dia suh awak rehat tu..

rynas said...

sabo..sabo..mmg slow dekat2 nak raya nie..kot

BUNGA said...

la.. kesian dia.. x per..mlm ni 'jalan sakan' kat blog kawan2 yer.. hehehe

Farihah Ahmad said...

kt kawasan rumah saya ni lg la. port selalu prob. rasa nk bakar je. HAHA.

HAW said...

bawa bertenang!.. gunalah celcom broadband.. hu3x

atie said...

Hi semua.. hehehe!!

@Anip sabo byk dah ni.. smlm jadi balik hikhik..

@amira agaknye lah hehe.. sempat lagi mengecat umah.. kalo tak.. mmg takder de mengecat tu..

@rynas sume tempat slo ekk.. sabo sabo :)

@BUNGA tak sempat nak ronda sakan.. line buat balik smlm hukhukhuk..

@Farihah Ahmad saya pun sama.. macam nak ketuk2 jer modem streamyx tu hehe

@HAW celcom ok ekk.. ingat nak guna gak... boleh bawak gi mane2 huhu

Iklan