Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Saturday, July 21, 2012

Menu Sahur Hari Pertama Puasa

Ok siap masak! sat lagi dah boleh bangunkan asben ngan anak2 ku..


 1st day puasa anak2 aku sangat2 excited nak sahur ni hihi.. u all masak ape pagi ni? jom tengok menu sahur aku pagi ni.. sangat simple ok :).. aku nak lah buat rendang bagai tapi asben ngan anak2 takmo..  so ni lah yang dorang order..

  • Telur Dadar (anak bujang order)
  • Ayam Masak Kicap (anak dara order)
  • Ikan Pekasam Goreng (asben order)
  • Ikan Bilis Goreng Cili Api (aku order hihi )
Ok tak? simple kan.. sayur mana??? sayur tarak.. pagi2 sayur tak jalan.. adeh.. kurang seimbang menu aku pagi ni :p .. oklah..

Selamat Bersahur !!

2 comments:

caliph shuriken said...

klau time sahur, telur dadar pun dh cukup ^^

atie aizam said...

@caliph: tu la pasal.. budak2 pun nak yang simple2 jer.. anak bujang sama.. nak telur dadar jer katanya.. alahai.. :)

Iklan