Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Monday, July 9, 2012

Buffet Ramadhan 2012

Siapa dah booking table untuk berbuka puasa akan datang? tak kiralah kat hotel ke, kat restaurant ke.. flaming steamboat ke, soul garden ke.. dewan felda ke.. korang yang dah ada planning tu dah booking ke? aku belum.. ntah2 tahun ni aku just berbuka kat rumah jer.. almaklumlah payah kalau bawak baby2 keluar mlm2 ni.. berembun.. tak baik..

Aku bercerita pasal booking2 ni bukan apa.. aku ada sorang kawan ni.. pot pet pot pet bercerita pasal si polan K (bukan nama sebenar) tu awal2 dah booking tempat berbuka.. kutuk punyelah rapat.. katanya puasa pun belum lagi tapi bla bla bla bla..

Aku tertanya2.. salah ke?? adakah dengan mem'booking' tempat berbuka awal menandakan seseorang tu tak hormatkan bulan Ramadhan.. aduhaiii.. kenapalah kita nak berprasangka yang tak baik jer.. cer pikir yang positif dulu ok..

:) peace no war..

p/s: promosi buffet ramadhan katalog dah mulai sesak kat email aku.. :)


6 comments:

Miss Nieyna said...

someone tu booking awal means they already prepare for everything . .
i guess like that la . ^_^

atie aizam said...

@miss Nieyna: betul tu.. lagi pun biasanya kalau tempat2 makan yang femes, fully booked.. kan kan kan..

syiela said...

booking awal tuk mengelakkan dari tak dapat tempat.. kira persediaan awal la tu..

** berbuka kat rumah je.. tak larat nak melayan karenah anak2 nanti

atie aizam said...

@syiela: setuju tu.. mkn kat umah lagi selesa bila ada anak kecik2 ni kan..

caliph shuriken said...

lebih selesa berbuka kt umah ^^

atie aizam said...

@caliph shuriken: hihi.. tu yg terbaik..

Iklan