Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Tuesday, July 3, 2012

Bawa Haziq Jumpa Dr Ruzini

Semalam aku dah bawa anak kembarku hazim jumpa pakar kanak-kanak Dr Ruzini kat Pusrawi.. alhamdulillah doktor kata hazim xde masalah ape2.. normal baby macamtu katanya.. lagipun berat hazim ok.. lega rasa hati ni bila dengar penjelasan doktor semalam.. doktor kata dalam tempoh 2 bulan baby biasanya mmg keluarkan najis macamtu,, cirit kaler kuning kunyit.. tapi.. bila doktor tengok haziq, kata doktor haziq ni yang sebenarnya ada masalah sikit.. berat terlebih sudah dari yang sepatutmya.. wahh.. macamana nak ejas susu haziq ni.. nampaknya kena tukar plan la pulak.. kena bagi haziq susu badan lebih.. bolehkan abg hazim :)

8 comments:

eMMe said...

hope anak2 sihat ye Atie...

Trah Zain said...

sy selalu tgk parents sy 'jemur' adik2 sy bwh cahaya matahari pagi, dorang kata nak elak drp demam kuning.akak buat la camtu, wpun tu petua org tua, tp secara saintific memang terbukti betul cos vit D drp sunshine tu penting u sistem immune dorang. moga kembar akak sihat sokmo :)tahniah dpt twins :D

syiela said...

alhamdulillah Hazim takde apa2... moga dorang diberi kesihatan yg berpanjangan

kiz said...

susu badan adalah susu yang terbaik.. anak saya dah 2 tahun lebih masih menyusu badan...haha

mommynana said...

Atie, Kalau gi situ, kene appointment kan? Kad kesihatan anak akak hilang, boleh ke kt minta rekod dr ruzini di pusrawi tu ye? Anak nk msuk djah satu ni mcm2 lak dorg nak.

atie aizam said...

@eMMe, @Trah Zain, @syiela : tq all :)

atie aizam said...

@kiz: susu sya dah kering.. now fully bottlefeeding..

atie aizam said...

@mommynana: a'ah.. kol jer pusrawi tu dulu.. klau hari x ramai patient dia bagi jer walk in.. tapi better akak kol dulu tau.. insyallah boleh.. anak sya 2 org sebelum ni semua ada rekod dgn Dr Ruzini.. even dah 12 thn pun si abg tu..

Iklan