Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Saturday, May 28, 2011

Midnight NurKasih

Wahhhh.. midnight tu.. bawak mak pulak tu hihihi.. bukan apa, aku nak sangat tengok citer NurKasih nih.. siang tadi aku gi umah mak.. aku citer ngan mak plan aku ngan adik aku malam nih.. uikkkk alih2 mak pulak berhajat nak tengok sama.. hehehe.. ok! sesekali kan kan.. sebenarnya pertama kali mak midnight tu hihihi.. jom baca babak2 aku malam nih..

Babak pertama: kol 8.30 malam kami gerak ke WangsaWalk.. alahai.. ramainya org.. parking full der.. xpe2.. sabar2.. cari pelan2.. hihihi.. NurKasih punye fasal.. :-)

Babak ke-2: cari tiket.. kena beratur ok.. tapi pada masa yang sama mata aku dok ushar jer kaunter Booking Online Redemption .. adeehhh.. kalau lah aku booking awal2, kan sonang keje aku.. hurmmm.. xpe2.. sabar2.. nak tengok NurKasih ke tak nak?!! hihiihi..

Babak ke-3: kat screen tunjuk semua movie FULL.. hahaha!!! padan muke aku! tapi aku tetap beratur gak.. kononnya nak beli tiket untuk esok jer lah.. xpe.. sabar.. sampai kaunter..

" errr dik, NurKasih malam ni ada lagi?"

"hurmm.. ada.."

"ada?!!!! (senyum lebar nih)"

"akak nak tengok pukul berapa punye? kol 10.10 tinggal seat depan jer"

"selain kol 10.10 ?"

" kol 12.10 .. "

adik tu pun tunjuklah kerusi2 kosong yang ada kat screen depan aku tu.. hurmm.. alahai.. kerusi baris ke-4 dari depan ada sebaris lagi kosong.. cepat2 aku tunjuk seat yang aku nak.. huhuhu..

Babak ke-4: dah dapat tiket.. ada masa 2 jam lagi untuk termenung.. apo nak buekk ekk.. hurmm mak kata dia belum makan.. so amik keter, kuar cari tempat makan.. nasib parking singgit.. kedai2 kat dalam mall sume dah angkat kusi letak atas meja (xreti2) hehe.. so kami gi arr kedai tepi jln dekat2 ngan WW tu jugak ler.. mak makan nasi goreng.. aku minum jerkk .. jerkk? hihihi ngan berger sebungkus huhuhu..

Babak ke-5: hurmmm.. masih ada masa 50 minit huhu.. balik semula ke WangsaWalk.. kita layan bowling duluuuu.. hihihi.. 2 games jer..

Babak ke-6: tepat kol 12.05 aku gerak masuk panggung.. & layan lah segala iklan yang ada depan mata tu.. iklan kat screen ok!!!

Babak ke-7: citer start.. fokus2!! hihihi.. sat gelak.. sat bergenang air mata.. sat heran.. sat blurrr..

Kesimpulan cerita NurKasih tu.. aku bagi 3 bintang jer.. sebab cam kureng arr.. ibarat macam kita wat sambal belacan yang tak ummmmpppp.. sedapp tapi macam x berapa sedap.. boleh gitu?? hihihihi.. mak ngan adik aku lagi takde feel tgok.. cettt!! membazir RM13 sebab tak rasa citer tu..

Babak akhir untuk malam nih.. apa lagi.. balik ler.. tido hihihi.. sok (tengahari nanti) nak gi kenduri pulak.. huhu.. x baik org jemput kita tak pegi kalau xde apa2 yang menghalang kan kan kan hihi.. Rezeki jangan di tolak.. :-) nite.

5 comments:

Kak Aya said...

ada jugak bercadang nak tengok tp bila dah ckp 3 bintang je, mcm malas nak tengok..dah le tak ada sapa nak temankan...

atie aizam said...

@Kak Aya : tu arr.. cerita x sehebat seperti yg dicanangkan :D tpi boleh laaa..

Cute MuM said...

pasal bowling tue,
yuran rm80 seorang
main kat perfect bowl mines
26 jun 2011 jam 4.30 petang..
kalo berminat boleh bagi nama & bayaran perlu dijelaskan pada 31 mei..

jomlah join..

atie aizam said...

@Cute Mum: insyallah.. :D tq ekk

misyamissyou said...

wah..xberkesempatan lg nk tgk..huhuu

Iklan