Pages

Jom tengok apa ada..

Tetamu Terhormat.. TQ!

Search This Blog

Friday, May 6, 2011

Last Exam Hari Ni!!

Alhamdulillah~~ teruja~~ x sabar~~ akhirnya penantian~~ begitulah perasaan aku saat ni.. dengan nota yang bertimbun atas meja ni masih sempat nak post something yang membahagiakan aku hihihi.. insyallah ni merupakan exam terakhir aku bagi menamatkan pengajian aku ni.. doakan aku berjaya ekk.. paper petang ni kol 3.00pm huhu.. tapi.. pastu aku lom leh enjoy sebab.... sebab... sebab.. tesis aku belom siap dibaiki hikhikhik!!!.. minggu depan dah nak kena jilid.. sangap lagi aku.. arghhhhhh!! takmo ingat dulu pasal tesis.. focus kat exam dulu.. pastu hadap ler tesis tu sampai garisan penamat..

To dear frenz those amik exam hari ni jugak @liza, @nora, @noni..
Good Luck Babe!!

exam Pictures, Images and Photos

5 comments:

Izzuddin Fauzi said...

Seronok dye last day...

myetech9[dot]com @ Enchik Nine

mr.curly said...

gud luck..moge terus sukses

- GC - said...

good luck!

betul, setelkan exam dlu, then focus utk siapkan tesis plak... ;-)

Wanzi said...

dalam sibuk2 dok bw ni... last2 dah nak exam dah... semoga berjaya atie...

atie aizam said...

thanks uols! :) alhamdulillah dah selesai..

Iklan